Γ.Παπαδάκου: «Η ποινή στον Παπακωνσταντίνου αντιστοιχεί σε απλή εξύβριση»

Σοκαριστική χαρακτήρισε την απόφαση για τον Γ. Παπακωνσταντίνου στη δίκη για τη λίστα Λαγκάρντ, η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, μιλώντας στο Κόκκινο 93,4 και τους Αλεξάνδρα Χριστακάκη και Λευτέρη Αρβανίτη.

25 Μαρτίου 2015 14:22:14

«Ούτε οι συνήγοροί του δεν περίμεναν αυτή την απόφαση», είπε η Γιάννα Παπαδάκου , η οποία παρακολούθησε από κοντά όλη την εξέλιξη της δίκης, μιλώντας στο Κόκκινο 93,4 για την ποινή του ενός έτους με τριετή αναστολή που επιδικάστηκε στον Γ. Παπακωνσταντίνου ,για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. «Όλοι βέβαια περιμέναμε κάτω από πέντε χρόνια όπως εξελίχθηκε η υπόθεση», συμπλήρωσε η κα. Παπαδάκου.
 
«Η δίκη φαινόταν από την αρχή πώς θα καταλήξει, διότι οι μάρτυρες κατηγορίες είχαν μετατραπεί σε μάρτυρες υπεράσπισης από ένα σημείο και μετά, χωρίς να περιγράψουν ποτέ τη ζημιά του ελληνικού δημοσίου», είπε με έμφαση η κα Παπαδάκου. «Είναι δυνατόν περίπου 3 χρόνια μετά από όταν εντοπίστηκε ότι λείπουν ονόματα και έχουν εντοπιστεί ποσά φοροδιαφυγής, είναι δυνατόν να μην έχει προσδιοριστεί ακριβώς η ζημιά για το ελληνικό δημόσιο;»

Ακούστε: