Ν. Φίλης: Αυτή η βιασύνη για εκλογές ποιόν αλήθεια εξυπηρετεί;

«Η μάχη για την διαπλοκή είναι μια μάχη για το παρόν και για το μέλλον», τόνισε στο Κόκκινο και στην Φυλή των Φίλων ο Νίκος Φίλης, σημειώνοντας πως η αφήγηση της αντιπολίτευσης ότι «όλοι είμαστε το ίδιο», είναι μια προσπάθεια που ευνοεί μόνο τους εχθρούς της δημοκρατίας και θα πέσει στο κενό. Όσον αφορά το θέμα των εκλογών που έθεσε ο κ. Μητσοτάκης, σχολίασε «είμαστε λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης για να ξεκινήσει η συζήτηση για την μείωση του ελληνικού χρέους, αυτή η βιασύνη ποιον αλήθεια εξυπηρετεί, σίγουρα όχι την χώρα».

31 Μαρτίου 2016 09:54:32

«Η αντιπολίτευση βρίσκεται σε ιστορικό μεταίχμιο», υποστήριξε ο κ. Φίλης, «μιας και η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ δεν έχουν κάποια επιχειρήματα να αντιτάξουν στις αποκαλύψεις για την διαπλοκή και την διαφθορά, ενός συστήματος που και οι ίδιοι συντηρούσαν». 

«Εμείς θα κριθούμε στο τέλος της τετραετίας, και αυτό δεν το θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης». «Όμως», συμπληρώνει ο Υπουργός Παιδείας, «είναι και θέμα σοβαρότητας το ζήτημα εκλογών που έθεσε ο κ. Μητσοτάκης. Ειδικά τώρα, λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, που θα ανοίξει και την συζήτηση για την μείωση του ελληνικού χρέους». «Τελικά ποιόν εξυπηρετεί αυτή η βιασύνη, σίγουρα όχι την χώρα», είπε.