Θεσσαλονίκη: Η Κ. Νοτοπούλου συντονίστρια του παραρτήματος του γραφείου του πρωθυπουργού

Εντός της εβδομάδας αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για την λειτουργία του παραρτήματος του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη. Την ευθύνη του συντονισμού θα έχει η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου. 

21 Νοεμβρίου 2016 14:45:54

Οι επίσημες ανακοινώσεις για την δομή, τη στελέχωση και τις αρμοδιότητες αναμένονται με την δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παράρτημα του πρωθυπουργικού γραφείου θα έχει λίγους υπαλλήλους και μικρό κόστος, θα στεγάζεται στο Διοικητήριο και θα υπάγεται διοικητικά στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Την ευθύνη του συντονισμού θα έχει η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου. Πρόκειται για ένα νέο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παλιότερα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και της Νομαρχιακής Επιτροπής. Εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Θεσσαλονίκης στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και υποφήιψια βουλεύτρια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας.Η Κατερίνα Νοτοπούλου

Να υπενθυμίσουμε πως η δημιουργία παραρτήματος του πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη ήταν δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβρη στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Hλειτουργία του παραρτήματος του πρωθυπουργικού γραφείου αναμένεται να εγκαινιαστεί στο τέλος της εβδομάδας από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μέρα και το πρόγραμμα του πρωθυπουργού.