Δ. Μάρδας: Ενημέρωση έχουν μόνον αυτοί που βρίσκονται μέσα στη διαπραγμάτευση

«Ας περιμένουμε τι θα προκύψει σήμερα και από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να εκφράσει τις απόψεις του πάνω σε πραγματικές εξελίξεις και όχι σε μία εικονική πραγματικότητα», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Μάρδας μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Ν. Σβέρκο και Δ. Κουκλουμπέρη.

20 Μαρτίου 2017 13:48:29

Η εικόνα που υπάρχει «διαμορφώνεται από ένα σύνολο συζητήσεων που γίνονται, αλλά ουδείς από εμάς έχει μία πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβώς γίνεται», υπογράμμισε. «Πλήρη ενημέρωση έχουν μόνο αυτοί οι οποίοι βρίσκονται μέσα στη διαπραγμάτευση και γνωρίζουν, ώρα-ώρα και μέρα-μέρα, πού ακριβώς πηγαίνει το πλοίο της διαπραγμάτευσης», όπως τόνισε ο ίδιος.

Αρκούν και οι 153!

Για το ενδεχόμενο αυξημένης πλειοψηφίας για την έγκριση των μέτρων δήλωσε πως για να διαμορφωθεί μια άποψη σε επίπεδο η ΚΟ θα πρέπει να συνεδριάσει και να ληφθούν κάποιες αποφάσεις για να υπάρξει η επίσημη άποψη του κόμματος. Εξήγησε ότι και οι 153 αρκούν σύμφωνα με την υφιστάμενη πρακτική τόσων χρόνων μνημονίων.
 
Κρίνοντας τη στάση της αντιπολίτευσης τόνιζε ότι θα μπορούσε σθεναρά να πει ότι δε δέχεται τα μέτρα του ΔΝΤ. Σαφώς θα ήταν καλύτερα αν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση έλεγαν από κοινού ότι κάποια μέτρα δε μπορούν να γίνουν αποδεκτά εξήγησε.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει όσα λένε δεξιά και αριστερά να τα λένε και στη Βουλή. Το τι γίνεται σε διάφορες συναντήσεις ή σε ομάδες στην Ευρώπη δεν έχουν την ίδια σημασία με όσα λέγονται στη Βουλή σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρδας. 
 

Ακούστε: