Το Πρώτο Θέμα «είδε» την Έφη Αχτσιόγλου σε «δύσκολη θέση» αλλά... η υπουργός δεν ήταν εκεί!

«Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ωστόσο η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου...» σημειώνει το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος από την Βουλή κατά τη διαδικασία ενημερωσης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα της συμφωνίας.

11 Μαΐου 2017 19:51:41

Δυστυχώς όμως για το Πρώτο Θέμα, η Εφη Αχτσιόγλου δεν βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Απλούστατα δεν ήταν παρούσα στην ενημέρωση.
 
Αυτό φαίνεται ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό για την εφημερίδα αφού όπως μάλιστα σημείωνε το ρεπορτάζ: «δέχθηκε «καταιγισμό» ερωτήσεων για τα ύψη των εισφορών και επιφυλάχθηκε να εξηγήσει με λεπτομέρειες».
 
"Αυτό θα πει δημοσιογραφία από το μέλλον!" έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η υπ. Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου:

Πηγή: Left.gr


Με σκωπτικό τρόπο σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το γεγονός
 
"Όταν βγήκε η κ. Αχτσιόγλου από την αίθουσα είχε και εκδορές ή μπήκε μπροστά της ο Ευκλείδης και την έσωσε;", αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, παραθέτοντας και τη σχετική ανάρτηση της κ. Αχτσιόγλου στην προσωπική σελίδα της στο Facebook.
 
Σε αυτήν, η κ. Αχτσιόγλου αναφέρει σε εξίσου σκωπτικό πνεύμα: "Μόλις ενημερώθηκα από το «Πρώτο Θέμα» για το τι συζητήθηκε σε σύσκεψή με βουλευτές, στην οποία "συμμετείχα". Μικρή λεπτομέρεια… η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο. Αυτό θα πει δημοσιογραφία από το μέλλον!".