Μεγάλη Καλοκαιρινή Μilonga στο δήμο Καλλιθέας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου το quinteto TANGartO  και η Κλεονίκη Δεμίρη ανεβαίνουν στην σκηνή για να μας παρασύρουν στη δίνη του tango... ένα ταξίδι στον έρωτα και τον ρομαντισμό, στη δύναμη της έκφρασης που απελευθερώνει.  

15 Ιουνίου 2017 19:10:11


Μεγάλη Καλοκαιρινή Μilonga στο δήμο Καλλιθέας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!
 
Ο δήμος Καλλιθέας, το Σωματείο "Θησέας", Πρόγραμμα Απεξάρτησης από τα Ναρκωτικά και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (Σταθμός) των δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου - Ταύρου μας καλούν, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την  Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, σε μια διαφορετική μουσική παράσταση, γεμάτη ενέργεια, συναίσθημα και πάθος, πάθος για τη ζωή και πάθος για όσα δίνουν νόημα στη ζωή..  Το quinteto TANGartO  και η Κλεονίκη Δεμίρη ανεβαίνουν στην σκηνή για να μας παρασύρουν στη δίνη του tango... ένα ταξίδι στον έρωτα και τον ρομαντισμό, στη δύναμη της έκφρασης που απελευθερώνει.
 
 
Το μοναδικό  quinteto TANGartO, το  μουσικό συγκρότημα που έχει συνδέσει το όνομά του με το αυθεντικό αίσθημα των Αργεντίνικων Tangos  μαζί με την ερωτική και θεατρική ερμηνεία της Κλεονίκη Δεμίρη η οποία δίνει παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό  θα μας μεταφέρουν  σε απέραντους συγκινησιακούς κόσμους, φωτίζοντας και χρωματίζοντας τα τραγούδια με το δικό τους τρόπο. Ο μοναδικός ήχος του bandoneon… ο τρόπος που ερμηνεύουν οι μουσικοί, ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και μας οδηγούν σε έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις.
 
Θα ακουστούν έργα από το Nuevo Tango του Astor Piazz olla αλλά και διάσημα Αργεντίνικα tangos των Carlos GardelOsvaldoPugl ieseF. Canaro, Mariano Mores , VilloldoJuan de Dios Filib erto, Geraldo Matos Rodriquez,  Lalo Schifrin.
 
Μία μουσική εμπειρία, που αξίζει κανείς να δοκιμάσει!

Κλεονίκη Δεμίρη ( τραγούδι  )

Λευτέρης Γρίβας (μπαντονεόν),
 
Γιώργος Παναγιωτόπουλος (βιολί),
 
Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο),
 
Αριστείδης Χατζησταύρου (κιθάρα),
 
Απόστολος Παπαπέτρος (κοντραμπάσο).
 
quinteto “TANGartO” - Κλεονίκη Δεμίρη
The art of tango
 
23 Ιουνίου 2017
πλατεία Κύπρου, 20:30 μ.μ.