Η Ν.Δ. παραιτείται από την πολιτική

...η αθώωση της δολοφονικής βίας της Χρυσής Αυγής δεν ήταν μεμονωμένη, αλλά εντάσσεται στο σχέδιο επαναφοράς της πιο μαύρης Δεξιάς...

29 Ιουνίου 2017 10:04:51

Πριν καν φτάσει στην εφημερίδα η απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Αθηνών, με την οποία απαγορεύονται οι σημερινές συγκεντρώσεις στο κέντρο, και επομένως και η συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ, η Ν.Δ. είχε ήδη ζητήσει την... παραίτηση Τόσκα διότι, λέει, «για πρώτη φορά με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώνεται ότι τα Εξάρχεια αποτελούν άβατο»!
 
Εκτός του ότι αποδεικνύει την προβοκάτσια της, με την ανακοίνωσή της η Ν.Δ. δείχνει ότι έχει παραιτηθεί από το ρόλο της ως πολιτικό κόμμα.
 
Όπως εξηγούσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας από το πρωί στο ΑΜΠΕ-ΜΠΕ, με τις ανακοινώσεις της «η ΠΟΑΣΥ ανακηρύσσει τον εαυτό της ως τον "θεματοφύλακα αρχών και αξιών της δικαιοσύνης, της ισότητας και της δημοκρατίας". Εάν καθένας αυτοανακηρύσσεται σε θεσμικό θεματοφύλακα αρχών και αξιών δικαιοσύνης και δημοκρατίας, τότε να θυμίσω ότι αυτές οι πρακτικές ξεφεύγουν από τα όρια συνδικαλιστικών οργάνων και γνωρίζετε ποιοι και πότε τις επικαλούνται» προτάσσοντας ένα σκεπτικό που οποιοδήποτε θεσμικό δημοκρατικό κόμμα θα έπρεπε να προβάλλει.
 
Κατά τα άλλα, ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε «εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις» όταν συνάντησε την ΠΟΑΣΥ -επιφυλάξεις που όμως δεν είχαν καταγραφεί ποτέ on camera- ως άλλη μία απόδειξη ότι η αθώωση της δολοφονικής βίας της Χρυσής Αυγής δεν ήταν μεμονωμένη, αλλά εντάσσεται στο σχέδιο επαναφοράς της πιο μαύρης Δεξιάς...
 
Πηγή: Η Αυγή