Καραμπόλες... και προβλέψεις

«Και να πεθάνεις, θα σε βαλσαμώσουμε»

12 Ιουλίου 2017 10:00:41

Μία φράση του Β. Λεβέντη επικαλέστηκε η Θ. μεγαλοοικονόμου για να εξηγήσει (στον Real FM) γιατί δεν παραδίδει την έδρα της: «Και να πεθάνεις, θα σε βαλσαμώσουμε» της είχε πει προκειμένου να μην πάει η έδρα στον πρώτο επιλαχόντα Γιάννη Καλλιάνο, που μεταπήδησε στη Ν.Δ.. 
 
«Θα ήταν πολιτικά ανήθικο να παραλάβω την έδρα και να τη μεταφέρω στη Ν.Δ. τη στιγμή που ανήκει στην Ένωση Κεντρώων», αντέδρασε ο κ. Καλλιάνος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ καλώντας την κ. Μεγαλοοικονόμου «να παραδώσει την έδρα της χωρίς δισταγμό κι εγώ με τη σειρά μου στον επόμενο»...
 
Ψύχραιμος εμφανίζεται ο Β. Λεβέντης. Δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως δεν καταλαβαίνει γιατί έφυγε η κ. Μεγαλοοικονόμου («είχαμε πει να τα ξαναπούμε σήμερα, Τρίτη 11 Ιουλίου, και ξαφνικά μαθαίνω τη Δευτέρα το πρωί ότι ανεξαρτητοποιήθηκε», είπε), άφησε αιχμές κατά του κ. Καρρά και της πιθανότητας επανεκλογής του με το ΠΑΣΟΚ, όπου «ακούγεται ότι θα πάει», για να καταγγείλει τελικά από το βήμα της Βουλής «αποστασίες».
 
«Για κάθε έναν βουλευτή που φεύγει, θα έρχονται πέντε», είπε, έχοντας προβλέψει ότι «η Ένωση Κεντρώων θα περάσει το ΠΑΣΟΚ».
 
Πηγή: Η Αυγή