Η... δεδηλωμένη του Σαμαρά

Από την εσωκομματική «κουζίνα» της Ν.Δ. δεν πέρασε απαρατήρητη μία δημόσια σύγκρουση, μέσω facebook, του «σαμαρικού» αντιπροέδρου της Ν.Δ. με τον επικεφαλής της Νέας Δεξιάς και πάλαι ποτέ «κολλητού» του Αντ. Σαμαρά Φ. Κρανιδιώτη.

13 Ιουλίου 2017 10:21:18

Ο Άδ.Γεωργιάδης, θέλοντας να στηρίξει τον Κυρ. Μητσοτάκη, επανέλαβε την «εθνική θέση» για το Μακεδονικό περί «σύνθετης ονομασίας έναντι όλων».
 
«Πες στον Κυρ. Μητσοτάκη και τον Γ. Κουμουτσάκο να μην ανησυχούν. Υπάρχουν άλλα θέματα να αντιστρατευθούν το εθνικό συμφέρον» του είπε ειρωνικά ο Φ. Κρανιδιώτης.
 
«Ξέρω ότι συμπαθείς πολύ τον Κοτζιά, αγαπητέ, από την εποχή που ήσασταν μαζί στο ΠΑΣΟΚ, αλλά μην καρφώνεσαι τόσο» ανταπάντησε ο Άδ. Γεωργιάδης.
 
«Τους έχεις βρίσει και τους έχεις γλύψει όλους» επανήλθε ο Κρανιδιώτης.
 
Σημειωτέον ότι πυρά κατά του Άδ. Γεωργιάδη, στην ίδια συζήτηση, εξαπέλυσε και το στέλεχος της Ν.Δ. Χρ. Σιδέρη, που κατά καιρούς έχει προκαλέσει με τις χρυσαυγίτικες απόψεις της.
 
Η Χρ. Σιδέρη υπενθύμισε στον αντιπρόεδρο του κόμματος ότι ο Αντ. Σαμαράς παραμένει «ανένδοτος» στο Μακεδονικό, προκαλώντας τον να... μη διανοηθεί να θεωρήσει ότι ξέρει τον Σαμαρά καλύτερα από την ίδια.
 
Πηγή: Η Αυγή, Γ.ΜΕΛ.