Σ. Φάμελλος για El Dorado Gold: Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μην υπάρχουν κωλύματα στη διαδικασία αδειοδότησης λειτουργίας & των περιβαλλοντικών ελέγχων

Στο Κόκκινο μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος για την El Dorado Gold και την αντιπαράθεση της με την κυβέρνηση, ενώ εξήγησε στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη για τις κινήσεις εντυπωσιασμού και τις πιέσεις που ασκεί η εταιρεία, η οποία χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους ως θύματα ενώ προσπαθεί να κάνει πολιτική. 

13 09 2017 14:43:28

Ο κ. Φάμελλος εξήγησε ότι «κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μην υπάρχουν κωλύματα στην διαδικασία αδειοδότησης της λειτουργίας και των περιβαλλοντικών ελέγχων».

Ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε πως η εταιρεία αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση ισότιμα και με βάση το θεσμικό πλαίσιο. Δεν υπάρχει αντίθεση προσωπική ή πολιτική. «Μόνο όποιος είχε μπάρμπα στην Κορώνη επένδυε στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό δεν γίνεται πλέον» τόνισε. 

«Εμείς δεν έχουμε κανέναν υποκειμενικό συμφέρον στην άσκηση πολιτικής μας. Δεν κάνουμε οικονομία με τους κολλητούς των πολιτικών και με μιντιάρχες που έπαιρναν δάνεια με αέρα» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος.

Ακούστε: