Θ. Παπαχριστόπουλος: Υπάρχει οργασμός επιθυμίας για επενδύσεις στη χώρα μας

Το επενδυτικό κύμα συνεχίζει ακάθεκτο και υπάρχει οργασμός επιθυμίας για επενδύσεις στη χώρα μας επισήμανε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.

13 09 2017 13:37:04

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕ.Λ. ανέφερε ότι γνώριζε αυτό που δήλωσε χθες ο πρόεδρος του κόμματος του ότι δηλαδή η El Dorado Gold του πρόσφερε χρήματα πριν τις εκλογές. Επισήμανε μάλιστα ότι ο Πάνος Καμμένος «ήταν σαφής» και τα είπε όλα.
 
Ο κ. Παπαχριστόπουλος εξήγησε ότι ο ίδιος προσωπικά δεν είναι της άποψης ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να φύγει η συγκεκριμένη επιχείρηση από τη χώρα, εντούτοις πρέπει να τηρεί τους κανόνες και η κυβέρνηση αυτούς τους κανόνες προσπαθεί να τους επιβάλλει.
 
Μάλιστα εξήγησε ότι η El Dorado Gold συνήθως επενδύει σε αναπτυσσόμενες χώρες και δεν μπορεί να προσαρμοστεί στα καινούργια δεδομένα αλλά η Ελλάδα «όσο και αν ταλαιπωριόμαστε» είναι μια ευρωπαϊκή χώρα, εξήγησε και πως αυτοί οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι. 
 
Είναι μια επένδυση για την οποία πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς συμβαίνει και σε μια περιοχή στην Χαλκιδική που σφύζει κυριολεκτικά από τουρίστες σημείωσε και ανέφερε ότι δεν είναι τυχαίο οι αναπτυγμένες χώρες δεν δέχονται τέτοιες επενδύσεις.
 

Ακούστε: