Στ. Κοντονής για Α. Γεωργιάδη: «Εκτεταμένη παραπληροφόρηση και ευτελισμός του θεσμού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης»

Ειρήνη Προμπονά - Απάντηση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη απο τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή με αφορμή δήλωση του πρώτου  αναφορικά με το νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. «Η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να αυτογελοιοποιείται όσο θέλει, δεν έχει όμως το δικαίωμα να ευτελίζει τον θεσμό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε τέτοιο βαθμό» επισημαίνει μεταξύ άλλων στη δηλωσή του ο υπ. Δικαιοσύνης.

13 Οκτωβρίου 2017 13:50:49

Μείζον πολιτικό θέμα προκαλεί η δήλωση του κ. ΆδωνιΓεωργιάδη στο Κανάλι της Βουλής, σχετικά με τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

«Πας στο ΚΕΠ και αλλάζεις φύλο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό την πηγή της παραπληροφόρησης, δηλαδή το ίδιο του το κόμμα.

«Πρόκειται για εκτεταμένη παραπληροφόρηση που εξακολουθεί να υπάρχει ακόμη και τώρα» τόνισε σήμερα το πρωί μεταξύ άλλων ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» στο Κανάλι της Βουλής.

«Συνιστούμε στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να διαβάζουν τα νομοσχέδια που κατατίθενται στη Βουλή. Τέλος, επισημαίνουμε ότι η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να αυτογελοιοποιείται όσο θέλει, δεν έχει όμως το δικαίωμα να ευτελίζει τον θεσμό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε τέτοιο βαθμό» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ/ΜΠΕ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ