Α. Μπαλωμενάκης: Θα φανεί το αν η Φ. Σκοπούλη θα καταθέσει αυτά που είναι αδύνατον να μη γνώριζε για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στην Υγεία Αντώνης Μπαλωμενάκης μίλησε Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά για τα νεότερα αναφορικά με την κατάθεση της πρώην υφυπουργού Υγείας, Φωτεινής Σκοπούλη, για όσα γίνονταν στο Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), καθώς ο υπόδικος πρώην διευθυντής του Θόδωρος Παπαδημητρίου, επικαλέστηκε λόγους υγείας και δεν παρουσιάστηκε στην επιτροπή.

07 Δεκεμβρίου 2017 12:35:23

Ο κ. Μπαλωμενάκης εξήγησε ότι εκκρεμούν πολλές ερωτήσεις για τον κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος εξαρχής φάνηκε ότι δεν θέλει να δώσει απαντήσεις και χρησιμοποίησε πολλές αρνητικές μεθόδους για να αποφύγει την κατάθεση γι’ αυτά τα σκάνδαλα.

Η κα Σκοπούλη, που προσήλθε αυτοβούλως στην Εξεταστική Επιτροπή, στη μακροσκελή εισαγωγή της, σύμφωνα με τον κ. Μπαλωμενάκη, έδωσε στοιχεία που σχετίζονται κυρίως με την ίδια, εντούτοις ακόμα δεν έχει αρχίσει η διαδικασία υποβολής ερωτήσεων και εκεί θα φανεί η διάθεση της να συμβάλλει ουσιαστικά ή όχι καθώς από τη θέση που βρισκόταν ήταν αδύνατον να μη γνώριζε τι γίνεται στο ΚΕΕΛΠΝΟ τόνισε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε: