Συνεχείς συσκέψεις ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας

Ιάσων Μπάντιος - Την αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων της κάθε περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας έχουν ως στόχο οι συναντήσεις και οι συσκέψεις που πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας.

13 Μαρτίου 2018 13:58:39

Το Περιφερειακό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με διοργανωτές από κοινού την κυβέρνηση και την Περιφέρεια. Κατά την διάρκεια του θα λάβουν χώρα πολλές θεματικές συζητήσεις με την συμμετοχή υπουργών και εκπροσώπων παραγωγικών και κοινωνιών φορέων, ενώ την Τετάρτη 28 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Τις προηγούμενες ημέρες στελέχη του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης είχαν συσκέψεις με δημάρχους και εκπροσώπους οικονομικών και κοινωνικών φορέων των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ από σήμερα η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, συναντάται με τους δημάρχους, τα επιμελητήρια και τους φορείς της πόλης.

Στόχος των στελεχών του πρωθυπουργικού γραφείου η καταγραφή των αιτημάτων και των προβλημάτων που θέτουν οι διοικήσεις των δήμων και οι φορείς, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή συζήτηση τους στην διάρκεια του τριήμερου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα αντίστοιχη σύσκεψη για την προετοιμασία του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την συμμετοχή του Απ. Τζιτζικώστα και των αντιπερειφερειαρχών της διοίκησης του.