Ανδρ. Νεφελούδης: Αυτοί οι τύποι έχουν ταυτίσει τον απόλυτα ασυνείδητο με την ιστορία του Άρη

Αυτός που που εμφανίζεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης χρωστάει μισθούς 18-20 μηνών σε 1.500 εργαζόμενους, χρωστάει 40 εκατ. ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα, χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια ακόμη και κάποιοι τύποι έχουν ταυτίσει το σύστημα απόλυτης εξαπάτησης, του απόλυτα ασυνείδητου, με την ιστορία του Άρη, όπως την πάτησαν με τον φίλο του Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, συνεταίρο της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι, στο μπάσκετ, είπε ο γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά. Προσφυγή και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις απειλές.

04 Απριλίου 2018 12:41:48

«Απειλές για τη ζωή μου, για ό,τι με περιβάλλει, για τον ευρύτερο πολιτικό χώρο στον οποίο είμαι, απειλές χοντρές, ένας απίστευτος τραμπουκισμός, γιατί; Γιατί έκανα το αυτονόητο», είπε ο κ. Νεφελούδης για τις επιθέσεις που δέχεται.
 
«Αυτός που εμφανίζεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είναι αυτός που χρωστάει μισθούς 18-20 μηνών σε 1.500 εργαζόμενους στη βόρεια Ελλάδα (μάλιστα μία γυναίκα στα Γιαννιτσά αυτοκτόνησε). Έχει γίνει της κολάσεως στην διαδικασία της διαδοχής των μαγαζιών στα Ιωάννινα, με επεισόδια», όπως θύμισε.
 
«Χρωστάει 40 εκατ. ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα και έχει το θράσος, επειδή ήταν ένας από τους πιστωτές (κάτι που ελέγχεται), να του επιδικαστεί 1,5 εκατ. ευρώ περίπου από τη διαμάχη με το Μαρινόπουλο. Και μου έκανε εξώδικο να μεσολαβήσω στην Alpha Bank -ακούστε τρέλα- να ανοίξει το λογαριασμό και να πάρουν οι εργαζόμενοι χρήματα από αυτό το 1,5 εκατ. ευρώ, που το κράτησε η Alpha Bank γιατί χρωστάει και εκεί δεκάδες εκατομμύρια. Είπα ότι είναι εξαπάτηση, μία ακόμη προσπάθεια εξαπάτησης. Το ερώτημα που έθεσα είναι πού βρίσκει ο κύριος αυτός τα χρήματα. Έχει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, έχει μία εταιρεία με παλέτες, καλούν τους εργαζόμενους και κάτι υπογράφουν για να διεκδικήσουν χρήματα. Τι κομπίνα ετοιμάζει πάλι, δεν καταλαβαίνω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νεφελούδης.

Κατά τον ίδιο, «είναι ένα σύστημα απόλυτης εξαπάτησης, του απόλυτα ασυνείδητου, σε σχέση με την ανθρώπινη υπόσταση. Και αυτοί οι τύποι το έχουν ταυτίσει με την ιστορία του Άρη. Όπως την πάτησαν με τον φίλο του Μητσοτάκη στο μπάσκετ και τη σύζυγό του, συνεταίρο της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι».

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις απειλές

Ο κ. Νεφελούδης σημείωσε επίσης ότι «από χαζές κινήσεις που κάνει, βλέπω ότι μεγάλο μέρος αυτής της υπόθεσης είναι όχι μόνο υποκινούμενο, αλλά λειτουργεί από τον ίδιο. Όταν μιλάς με κάποιους στο inbox και αυτό που βλέπεις στο inbox αναρτάται στην προσωπική σελίδα του Καρυπίδη, καταλαβαίνεις ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός. Έχω στείλει επιστολή και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, περιμένω την ανταπόκρισή της».

«Όσο αυτός ο τύπος δεν τιμωρείται από την Δικαιοσύνη και τα αρμόδια θεσμικά όργανα αποθρασύνεται και καλλιεργεί αυτό το θράσος, λειτουργεί πολλαπλασιαστικά, σε έναν κόσμο μικρής ηλικίας. Έβλεπα να βρίζουν την οικογένειά μου και εμένα με χυδαίο τρόπο παιδάκια 16-17 χρονών. Αυτός εκμαυλίζει συνειδήσεις πια, πέρα από οτιδήποτε άλλο» συνέχισε ο γραμματέας του υπ. Εργασίας.

Μάλιστα, ανέφερε ότι «κάποιος νομικός του εκπρόσωπος είναι και μέλος της διοίκησης δικηγορικού συλλόγου, πήγαν να ρίξουν την απόφαση για την εξυγίανση της Μαρινόπουλος - Σκλαβενίτης», στην οποία χρωστάει 103 εκατ. ευρώ. «Μιλάω με δεδομένα και στοιχεία, ξέρω πολύ καλά ότι έχει γίνει μία συναλλαγή κάτω από το τραπέζι όσον αφορά την συμφωνία με την παλιά Μαρινόπουλος».

Ακούστε: