Ακραίος λαϊκισμός... και «fake news» - Στο κόκκινο

Ακραίος λαϊκισμός... και «fake news»

«...απλώς ανάγονται στην σφαίρα των "fake news". Ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να το γνωρίζει...»

11 Απριλίου 2018 09:56:33

Σε (άλλη) μία επίδειξη ακραίου αντιπολιτευτικού λαϊκισμού, ο Κυρ. Μητσοτάκης επένδυσε εκ νέου χτες στην ατζέντα του «νόμου» και της «τάξης» και αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για να του ζητήσει «να αξιοποιήσει το 20% των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για τη φύλαξη της ΝΔ προκειμένου να επιστρέψουν άμεσα σε περιπολίες στις γειτονιές».

«Του ζήτησα να αποδεσμεύσει το σύνολο της ομάδας ΔΙΑΣ που φυλάσσει τα γραφεία του κόμματος και το πολιτικό μου γραφείο», έγραψε, επικαλούμενος, ως αιτία για όλα αυτά, ρεπορτάζ που περιέγραφε «επιλογή της κυβέρνησης να μειώσει κατά 30% τους αστυνομικούς που πραγματοποιούν περιπολίες στις γειτονιές της χώρας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, ωστόσο, συνελήφθη να αναπαράγει «fake news», όπως κατήγγειλε, απαντώντας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας.

«Δημοσιεύματα σχετικά με υποτιθέμενους σχεδιασμούς για μειώσεις στα ποσοστά των αστυνομικών που ενεργούν περιπολίες απλώς ανάγονται στην σφαίρα των "fake news". Ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να το γνωρίζει» επισήμανε ο κ. Τόσκας, υπενθυμίζοντας ότι «οι πεζές περιπολίες άρχισαν επί των ημερών αυτής ακριβώς της κυβέρνησης».

Πηγή: Γ.ΜΕΛ., Η Αυγή