Αρνείται τις σκιαμαχίες - Στο κόκκινο

Αρνείται τις σκιαμαχίες

...επειδή, προφανώς, έλαβε αρκετά εκ δεξιών μηνύματα... δυσφορίας, επανήλθε χθες με νέα ανάρτηση, υπενθυμίζοντας πως «η Ιστορία μπορεί να μην ξαναγράφεται, αλλά θεραπεύεται» και ξεκαθαρίζοντας πως «αρνείται να σκιαμαχεί για το τι έγινε πριν 20, πριν 40 ή πριν 60 χρόνια»...

12 Απριλίου 2018 09:52:39

Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς και διάφορα ηγετικά στελέχη της ΝΔ -όπως ο αντιπρόεδρός της Αδ. Γεωργιάδης- να είναι «κολλημένα» στον... Εμφύλιο, ωστόσο δεν είναι όλοι έτσι στη ΝΔ.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης, με ανάρτησή του για τον Βασ. Πριόβολο, τον θρυλικό «καπετάν Ερμή» της Αντίστασης, τίμησε τη μνήμη του, χαρακτηρίζοντάς τον «σύμβολο της Ρούμελης και ολόκληρης της Ελλάδας» και τονίζοντας ότι «αφήνει πίσω του διδάγματα αγώνα για τον αδύναμο, τον αδικημένο, τον κατατρεγμένο και τον ξεχασμένο. Για τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία και την ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη».

«Φέτος δεν τις πρόλαβες τις Κορυσχάδες, αγαπημένε Καπετάνιε. Θα είμαστε όμως όλοι εκεί και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», διαβεβαίωσε ο περιφερειάρχης.

Και επειδή, προφανώς, έλαβε αρκετά εκ δεξιών μηνύματα... δυσφορίας, επανήλθε χθες με νέα ανάρτηση, υπενθυμίζοντας πως «η Ιστορία μπορεί να μην ξαναγράφεται, αλλά θεραπεύεται» και ξεκαθαρίζοντας πως «αρνείται να σκιαμαχεί για το τι έγινε πριν 20, πριν 40 ή πριν 60 χρόνια».

Πηγή: Γ.ΜΕΛ., Η Αυγή