Δ. Βέττας: Η μεγάλη υποχρέωση των εταίρων μας είναι η μείωση του χρέους - Στο κόκκινο

Δ. Βέττας: Η μεγάλη υποχρέωση των εταίρων μας είναι η μείωση του χρέους

Ακόμα δεν έχει κατατεθεί το αναπτυξιακό πρόγραμμα εκ μέρους της κυβέρνησης – καθώς είναι υπό διαμόρφωση και ήδη κυκλοφορούν οι φήμες ότι αυτό δεν θα γίνει αποδεκτό σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Κώστα Σαββόπουλο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας, ο οποίος επισήμανε ότι «δεν θα υποδείξουν πράγματα οι εταίροι. Απλά θα συμφωνήσουμε σε πράγματα τα οποία θα διαβεβαιώνουν και αυτούς, ότι δεν θα έχει πισωγύρισμα η χώρα αλλά ο τρόπος ανάπτυξης και οι κατευθύνσεις ανάπτυξης της οικονομίας μας και της κοινωνίας μας νομίζω ότι είναι καθαρά δική μας μετά τον Αύγουστο 2018».  

13 Απριλίου 2018 15:50:03

Ο κ. Βέττας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη υποχρέωση των εταίρων απέναντι μας, στην ελάφρυνση του χρέους. Εξήγησε ότι από το αναπτυξιακό σχέδιο το οποίο θα έχει τη σφραγίδα της κυβέρνησης και σοβαρό κοινωνικό αποτύπωμα «πρέπει να βγει με κέρδος ο τομέας της εργασίας» και είναι απαραίτητο αυτό να συνοδεύεται από την ελάφρυνση καθώς αυτά πάνε απαραιτήτως μαζί και αυτό το γνωρίζουν.

Ο κ. Βέττας επισήμανε ότι οι εταίροι είναι έτοιμοι ώστε να αποτυπωθεί με τον κατάλληλο τρόπο η δική τους πρόταση για την ελάφρυνση του χρέους και είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι θα έχουμε καθαρή έξοδο. Αυτό το αποζητούν όλοι σημείωσε χαρακτηριστικά.
 

Ακούστε: