«Άκουγα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι σημαίνει να είσαι στο έλεος των fake news»

Η γυναίκα που διασύρθηκε στο πανελλήνιο ως η «Συριζαία που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια», η διευθ. σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ Ελένη Γιαννακοπούλου, μίλησε για τη δικαίωσή της αλλά και την περιπέτειά της που συνεχίζεται, Στο Κόκκινο στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη. Παρότι ο έλεγχος των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης αποκάλυψε όργιο παρανομιών και μεταξύ άλλων άμεσο οικονομικό όφελος για τις δύο «ευσεβείς» κυρίες που κατήγγειλαν προσβολή θρησκευτικών συμβολων, η κ. Γιαννακοπούλου εξακολουθεί να είναι persona non grata, με ΓΣΕΕ, ΟΙΕΛΕ και ΑΔΕΔΥ να κάνουν επίμονες προσφυγές για την απομάκρυνσή της.

15 Μαΐου 2018 20:27:23

Όργιο παρανομιών με άμεσο οικονομικό όφελος για ορισμένους υπαλλήλους του ΕΟΠΠΕΠ και ευθύνη των δύο «ευσεβών» κυριών που κατήγγειλαν προσβολή θρησκευτικών συμβόλων, αποκαλύπτει ο έλεγχος των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.
 
«Άκουγα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τί σημαίνει να είσαι στο έλεος των fake news» είπε Στο Κόκκινο στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη η κ. Ελένη Γιαννακοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, η γυναίκα που διασύρθηκε στο πανελλήνιο ως η «Συριζαία που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια».  Η κ. Γιαννακοπούλου εξακολουθεί να είναι persona non grata, αφού οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, της ΟΙΕΛΕ και της ΑΔΕΔΥ στον Οργανισμό εξακολουθούν να κάνουν επίμονες προσφυγές για την απομάκρυνσή της.
 
«Κάποια στιγμή θα πρέπει να εξηγήσουν την επιμονή τους αυτή» είπε η διευθύνουσα του Οργανισμού, «ιδιαίτερα μάλιστα υπό το φως της έρευνας των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, που ρίχνει φως στα οικονομικά πεπραγμένα, κάτι που είχαν ζητήσει και οι ίδιοι».
 
Υπενθυμίζουμε ότι ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΒΕ, μαζί με τον ΣΕΒ είχαν αποστείλει κοινή επιστολή (!) στον πρωθυπουργό ζητώντας την απομάκρυνσή της. 
 
«Είναι χαρακτηριστικό ότι η δική μου επιστολή προς το Πρώτο Θέμα, που δημοσίευσε αρχικά τις "καταγγελίες" των δύο κυριών, δεν ελήφθη καν υπόψιν» είπε η κ. Γιαννακοπούλου σημειώνοντας ότι μέχρι και ο Αρχιεπίσκοπος έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό διαμαρτυρόμενος για την διακριτική, τάχα, μεταχείριση των Χριστιανών Ορθοδόξων υπαλλήλων, θεωρώντας ως πραγματικό γεγονός την καταγγελία. «Βρίσκομαι ακόμη και τώρα υπό δικαστική δίωξη καθώς εκκρεμούν οι μηνύσεις και οι αγωγές σε βάρος μου με βάση μάλιστα τον αντιρατσιστικό νόμο! Μία από τις δύο μάλιστα απαιτεί από εμένα χρηματική αποζημίωση 259.596 ευρώ!!!».
 
Τις δικαστικές αυτές διώξεις δεν αντελήφθη φαίνεται ο Αρχιεπίσκοπος, αφού στην πλήρη χριστιανικής αγάπης επιστολή του, τόνιζε ότι αυτό ακριβώς, η μη επιδίωξη τιμωρίας, διαφοροποιεί τις ευσεβείς κυρίες (από τους άθεους Συριζαίους προφανώς).
 
Η ευσέβεια δεν τίς εμπόδισε φυσικά να έχουν διατηρήσει για τον εαυτό τους και ορισμένους υπαλλήλους, υψηλότατους μισθούς, που δεν εθίγησαν στο ελάχιστο από τις περικοπές των μνημονίων, που υπερβαίνουν τις 3.500 ευρώ και που θα κληθούν, σύμφωνα με την έκθεση των επιθεωρητών να επιστρέψουν.Και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή διότι όπως τόνισε η κ. Γιαννακοπούλου τα στοιχεία των παρανομιών, ήταν πολύ καλά κρυμμένα. 
 
Η διευθύνουσα του ΕΟΠΠΕΠ παρέθεσε μια σειρά εντυπωσιακά στοιχεία για το έργο που παρήχθη στο Οργανισμό στο διάστημα του ενός χρόνου που βρίσκεται εκεί και είπε ότι αυτό έγινε κατορθωτό με σκληρή δουλειά, χωρίς διακοπές, ούτε καλοκαιρινές ούτε Χριστουγέννων και με συμμετοχή υπαλλήλων που νοιάζονται πραγματικά.
 
Τέλος, εξέφρασε τη λύπη της για την πραγματική προσβολή θρησκευτικών συμβόλων, που είναι όπως είπε να χρησιμοποιείς την πίστη σου, την όποια πίστη σου για να καλύψεις τις παράνομες πράξεις σου.
 
(Ο 105,5 Στο Κόκκινο είχε φιλοξενήσει την κ. Γιαννακοπούλου για πρώτη φορά στις 6 Σεπτεμβρίου, όταν η συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος της βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Τα στοιχεία του ελέγχου των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης επιβεβαιώνουν πλήρως όσα μας είχε πει τότε).

Ακούστε: