«Αν δεν ξεκουμπιστεί αυτή από εκεί, εγώ δεν θα ησυχάσω, ντάξει;»

Μιας και εκτάκτως η διαδρομή που έκανε το Κόκκινο Μοτοσακό ήταν εκτάκτως μίας ώρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε το χρόνο να πει πολλά για πολλούς και φυσικά δεν ξέχασε την ΑΕΠΙ και τους ανθρώπους που λυμαίνονταν τα δικαιώματα των δημιουργών.

16 Μαΐου 2018 13:56:29

«Ένα μπράβο λοιπόν στην υπουργό μας του Πολιτισμού ... Η Λυδία μάλλον έκανε την κίνηση ματ για να αποτινάξει από τη ράχη της την βαριά ευθύνη των πνευματικών δικαιωμάτων, ανεκλήθη η άδεια της ΑΕΠΙ».

«Έχουμε φεσωθεί ένα κάρο δημιουργοί, αυτοί στους οποίους χρωστάει η ΑΕΠΙ και που δεν είχαν την... πρόνοια να τα έχουν πάρει "μπροστάντζα" ... και είναι πολλοί αυτοί που τα είχαν πάρει "μπροστάντζα"».

«Από την άλλη, είναι προς τιμήν της υπουργού και φίλης ότι απέπεμψε τo διεθνή οργανισμό που ήρθε στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και του "εδώ γίνεται της πουτάνας, πάμε και εμείς να αρπάξουμε κανένα φράγκο" ... τους έκλεισε την πόρτα και κατέθεσε το νομοσχέδιο χωρίς να τους λάβει υπόψιν της. Συγχαρητήρια!».

«Βεβαίως, ακόμη στον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας του υπουργείου, πρωτοκαθεδρεύει μία κυρά, η γνωστή Κυρά του ΟΠΙ, που ξημεροβραδιαζόταν στην ΑΕΠΙ, μοίραζε παιχνίδι ... και ξαφνικά όταν έκλασε η νύφη είπε κι αυτή ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν ξεκουμπιστεί αυτή από εκεί, εγώ δεν θα ησυχάσω, ντάξει;».

Από τα ακουστικά, καθώς περνούσε, ακουγόταν αυτό...

Ακούστε: