Οι Menta live στο στούντιο του 105,5 Στο Κόκκινο

Οι Μenta, η ελληνική μπάντα με το σοφιστικέ ηλεκτρονικό ήχο, θα είναι την Κυριακή 10 Ιουνίου στη Συχνοτική Συμπεριφορά με τον Χάρη Συμβουλίδη και τον Στυλιανό Τζιρίτα 

08 Ιουνίου 2018 18:30:07

Οι Menta live στο studio του 105,5 Στο Κόκκινο
 
Συχνοτική Συμπεριφορά
 
Κυριακή 10 Ιουνίου |17:00-19:00
 
 
 
Οι Menta, η ελληνική μπάντα με τον σοφιστικέ ηλεκτρονικό ήχο, θα είναι την Κυριακή 10 Ιουνίου στη Συχνοτική Συμπεριφορά. Ο Χάρης Συμβουλίδης και ο Στυλιανός Τζιρίτας φέρνουν στη 2η ώρα της εκπομπής ένα σχήμα που πολύ ευχάριστα έχει εκπλήξει την ελληνική underground κοινότητα τα τελευταία χρόνια. Αρχής γενομένης με το γεμάτο 70s αναφορές "Téléphérique" με το οποίο εγκαινίασαν το νέο ήχο τους, παρέδωσαν το 2016 ένα νέο ορχηστρικό κύκλο συνθέσεων με το  EP, με τίτλο “K.I.D.” που περιείχε 4 συνθέσεις εμπνευσμένες και αφιερωμένες στα παιδιά που μεγαλώνουν σε εμπόλεμες ζώνες.
 
Ο φετινός τους δίσκος με τίτλο Polyend επαναπροσδιορίζει τη σχέση τους με την ηλεκτρονική μουσική αναφορικά με τις επιρροές τους μιας και αυτή τη φορά γίνονται φανερές οι 90s παρυφές της ηχοδιάστασης τους.
 
Οι Menta λοιπόν θα μιλήσουν και θα παίξουν ζωντανά στο studio του 105,5 στο Κόκκινο, στην εκπομπή Συχνοτική Συμπεριφορά. Συντονιστείτε από την αρχή της ΣΣ στις 5 μ.μ και αφού ακούσετε τις υπερπλουραλιστικές επιλογές των δύο παραγωγών της εκπομπής, ακούστε στη 2η ώρα της Συχνοτικής Συμπεριφοράς τους Menta να ηχουργούν ζωντανά στο περιβάλλον του σταθμού.