Ανατροπή λεωφορείου του ΚΤΕΛ έξω από την Δράμα με ελαφρά τραυματίες

Λεωφορείο υπεραστικό του ΚΤΕΛ ανετράπη το πρωί 18 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Δράμας με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 14 ανθρώπων.

13 Ιουλίου 2018 12:40:54

Το ατύχημα συνέβη κατά το δρομολόγιο Αθήνα – Δράμα στην περιοχή του χωριού Συμβολή. Σύμφωνα με την αστυνομία, το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε παρακείμενη καλλιεργήσιμη έκταση. 
 
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, που δεν χρειάστηκε όμως να προχωρήσει σε απεγκλωβισμούς καθώς  οι 13 επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου, είχαν βγει από το όχημα, πριν την άφιξη της. 
 
Μικροκατάγματα υπέστησαν δύο γυναίκες, ενώ έχει τραυματιστεί στο κεφάλι ο οδηγός αλλά δεν κινδυνεύει. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ Σερρών και το ΕΚΑΒ Δράμας, πέντε άτομα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Δράμας, όπου μετέβησαν και άλλοι επιβάτες με ελαφρά τραύματα ή για προληπτικούς λόγους.
 
Ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Δράμας, Θόδωρος Χατζόπουλος, δήλωσε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο ότι δεν μπόρεσε να μιλήσει με τον οδηγό, προκειμένου να μάθει για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, κι υποστήριξε ότι το οδικό δίκτυο στο συγκεκριμένο σημείο είναι κακό με πολλές κλειστές στροφές.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Σερρών.