Αντιπολίτευση επί ... πτωμάτων και κανιβαλισμός σε βάρος Κοτζιά

Του Χρήστου Αλεξίου

06 08 2018 12:23:27

Εδώ και χρόνια, σε σχεδόν όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία γνωρίζουν ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, κάθε πρώτη του μηνός στέλνει σε δεκάδες παραλήπτες, πολλοί εκ των οποίων δημοσιογράφοι, ένα σύντομο μήνυμα με sms, υπό μορφήν στίχου, για το καλό του μήνα. 
 
Αίφνης, λοιπόν τώρα, με αφορμή το sms που έστειλε την πρώτη του Αυγούστου, κάποια "τρολ" προσκείμενα στη ΝΔ "ανακάλυψαν" τα sms του υπουργού Εξωτερικών, 

και, κάνοντας την απέλπιδα προσπάθεια να το συνδέσουν με την τραγωδία των πυρκαγιών, κατέληξαν στο ... βαθυστόχαστο συμπέρασμα ότι ο Ν.Κοτζιάς δεν νοιάζεται για την πρωτοφανή τραγωδία που βρήκε τη χώρα μας. Κι' αυτό, επειδή θέλησε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και ευχήθηκε στο sms του "ο Αύγουστος να ακούει το γέλιο των παιδιών, και να ατενίζει την ελπίδα χαραγμένη στο πρόσωπό μας". 
 
Η υποκρισία και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας σε όλο τους το μεγαλείο. Αλλά αυτή είναι η "ηθική" που χαρακτηρίζει όλους εκείνους που οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή τη χώρα, 

και στο όνομα των πελατειακών σχέσεων πολιτικής - πολιτών άφησαν ανοχύρωτη τη χώρα, με αποτέλεσμα η μια καταστροφή να διαδέχεται την άλλη, και να θρηνεί η χώρα κάθε τόσο δεκάδες νεκρούς. Οι θύτες έγιναν τιμητές των θυμάτων. Και έχουν το θράσος να θέλουν να διαιωνίσουν αυτό το πελατειακό κράτος και το καταστροφικό έργο τους. 
 
Κάποιοι μάλιστα, ορισμένοι εκ των οποίων κάτι μεταξύ οπαδών του Τζήμερου και της ΝΔ, στις χυδαίες επιθέσεις τους, χρησιμοποίησαν πρωτοφανώς υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του, ενώ τα περισσότερα "τρολ" ... ανακάλυψαν θερινή διάθεση στον υπουργό, παρά την εθνική τραγωδία.

Καλά οι ανόητοι ή άλλοι που έχουν πλήρη άγνοια για αυτή την πρακτική του Νίκου Κοτζιά να στέλνει κάθε πρωτομηνιά sms με μια ευχή. Κάποιοι άλλοι, οι οποίοι το γνωρίζουν, και μάλιστα, έχουν γράψει σε εφημερίδες, στο παρελθόν, επανειλημμένως για τα sms Κοτζιά, πως είναι δυνατό  να αναπαράγουν τις "τρολιές" της ΝΔ; 
 
Και εν πάση περιπτώσει, προσωπικά μηνύματα με ευχές είναι απαράδεκτο να γίνονται αντικείμενο πολιτικού σχολιασμού και να τα καπηλεύονται ορισμένοι μόνο και μόνο για να κτίσουν πολιτικές καριέρες πάνω στα αποκαΐδια και τους νεκρούς των πυρκαγιών. Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν χάσει εντελώς την ψυχραιμία τους και έχουν περάσει σε φάση ανοικτού κανιβαλισμού. 

Φωτογραφία: ΑΜΠΕ