Δ. Παπαδημούλης: \"ΗΠΑ και Ε.Ε. υποθάλπουν τα εγκλήματα του Ισράηλ στη Γάζα\"

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης μιλά στο Κόκκινο για τα γεγονότα στη Γάζα και τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. 

25 Ιουλίου 2014 09:04:51


"Το έγκλημα που γίνεται στη Γάζα έχει τις πλάτες των αμερικάνων και τη στήριξη της ελίτ της Ε.Ε. και δείχνει πόσο υποκριτική είναι η αναφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα" δήλωσε στο Κόκκινο ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο αντιπρόεδρος της ευρωβουλής δήλωσε πως "αμφισβητούνται αξίες και κατακτήσεις αιώνων με αυτά που ακούμε και βλέπουμε για τη Γάζα, η κυβέρνηση του Ισραήλ χρησιμοποιεί μεθόδους που θυμίζουν όσα υπέστη απο το ναζισμό" 

Σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα ο Δ. Παπαδημούλης δήλωσε πως "η κυβέρνηση πλέον μετράει μήνες. Έχουν μπροστά τους την υλοποίηση δεσμεύσεων που έχουν ψηφίσει. Αν γίνει αυτό και με τα σφιχτά χρονοδιαγράμματα στα οποία έχουν συμφωνήσει δεν θα βρούν 180 βουλευτές". 

Εκτίμησε πως το ενδεχόμενο πρόωρων  εκλογών το φθινόπωρο είναι εξαιρετικά πιθανό "ακόμη και με πρωτοβουλία της κυβέρνησης η οποία θα προτιμήσει την ήττα απο μια βέβαιη συντριβή". 
Ακούστε: