ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑ | Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019

Γ. Μυλόπουλος: «Οπερέτα» η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Γ. Μυλόπουλος: «Οπερέτα» η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Για κατευθυνόμενη συνεδρίαση «οπερέτα» μίλησε στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 και την εκπομπή Κάτι παίζει στο Κόκκινο ο πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος, σχολιάζοντας την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


«Κάλεσαν 97 φορείς άσχετους με το θέμα στους οποίους δώσανε κατά προτεραιότητα τον λόγο και δεν κάλεσαν αυτούς οι οποίοι είχαν την άλλη γνώμη και άποψη. Χθες έπεσαν οι μάσκες, η αλήθεια είναι ότι φοβούνται και αισθάνονται ότι δεν έχουν επιχειρήματα να απαντήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλόπουλος.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν του δόθηκε ο λόγος καθώς και ότι δεν διαβάστηκε η επιστολή του προς τον δήμαρχο Κ. Ζέρβα ο κ. Μυλόπουλος έκανε λόγο για «αστειότητες».

Σε σχέση με τις τοποθετήσεις του νέου προέδρου της Αττικό, Νίκου Ταχιάου, ο κ. Μυλόπουλος δήλωσε ότι «ο κ. Ταχιάος με έχει μπερδέψει, είμαι ανάμεσα στο να πιστέψω ότι είναι παντελώς άσχετος και δε ξέρει τι λέει ή να πιστέψω ότι είναι πάρα πολύ πονηρός και προσπαθεί να παραπλανήσει. Και στις δύο περιπτώσεις είναι επικίνδυνος».

Ο κ. Μυλόπουλος έκανε λόγο για επιχείρηση εξαπάτησης και παραπλάνησης της κοινής γνώμης από πλευράς κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας.

Κληθείς να σχολιάσει την στάση του δημάρχου Θεσσαλονίκης εκτίμησε ότι «ο κ. Ζέρβας έχασε την ευκαιρία να είναι δήμαρχος όλων των Θεσσαλονικέων. Από χθες είναι δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας, και μάλιστα ενός τμήματος της ΝΔ γιατί περισσότεροι από τους μισούς νεοδημοκράτες δεν θέλουν την απόσπαση».

Παράλληλα ο πρώην πρόεδρος της Αττικό σημείωσε ότι δεν έχει ακούσει κάτι από τη νέα ηγεσία για τις επεκτάσεις στην Καλαμαριά, στα δυτικά και στο αεροδρόμιο.

«Από χτες και μετά έπεσαν οι μάσκες και δεν μπορεί κανείς να κάνει τον αθώο. Όλοι γνωρίζουν ότι η μέθοδος της απόσπασης είναι μη νόμιμη και θα πέσει στα δικαστήρια. Ελπίζω να ακούν οι εισαγγελείς και οι δικαστικοί γιατί αυτή τη στιγμή μεθοδεύεται η παραβίαση του αρχαιολογικού νόμου» δήλωσε καταληκτικά ο κ. Μυλόπουλος.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο