ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019

Π. Χρηστίδης: Θέλουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας από την Κεντροαριστερά


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Π. Χρηστίδης: Θέλουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας από την Κεντροαριστερά

Θέλουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας από την προοδευτική παράταξη αλλά δεν θα το συνδέσουμε με άλλα θέματα τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας Στο Κόκκινο και επισήμανε μεταξύ άλλων ότι στηλίτευσε το κόμμα τους τα άδεια κυβερνητικά έδρανα χθες καθώς ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (τέως αν. υπουργός Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ) στη Βουλή στη Νέα Δημοκρατία απευθυνόταν καθώς ας μη ξεχνάμε ότι είχε διατελέσει και διοικητής της ΕΥΠ επί κυβέρνησης ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή.


Ο κ. Χρηστίδης στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη μίλησε για το άτυπο αλισβερίσι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, για τα μεγάλα ανοίγματα της ελληνικής οικονομίας και τα ελλείματα προηγούμενων κυβερνήσεων και τόνισε ότι την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να την ελέγξει και ο ΣΥΡΙΖΑ την άφησε στο απυρόβλητο.

«Δεν χωρά συζήτηση ότι είναι απόλυτη ανάγκη να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο» σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Χρηστίδης για τη διαλεύκανση του σκανδάλου της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS και σημείωσε ότι πρέπει η προανακριτική επιτροπή να φτάσει όσο πιο βαθιά μπορεί σε αυτή τη λάσπη για να βρει τι ακριβώς συνέβη.

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι είναι αυτονόητο αίτημα των πολιτών να μη ζήσουν τον εφιάλτη του 2015 και να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα η διαδικασία της προεδρικής εκλογής.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο