ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019

Γ. Χατζηθεοδώρου: Θλιβερό που πρώην πρόσφυγες στη Θράκη αρνούνται τη φιλοξενία προσφύγων


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Γ. Χατζηθεοδώρου: Θλιβερό που πρώην πρόσφυγες στη Θράκη αρνούνται τη φιλοξενία προσφύγων

Μας δόθηκε η δύναμη να σπάσουμε την παντοκρατορία του κατεστημένου τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου, που είναι δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη «Πολίτες για την Ξάνθη» και η προοδευτική παράταξη στην οποία μετέχει κατάφερε στις εκλογές για το νέο ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης να εκλέξει τέσσερις έδρες αλλά κατάφεραν να εκλέξουν και δύο εκπροσώπους στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).


Στον Στάθη Σχινά ο κ. Χατζηθεοδώρου μίλησε γι’ αυτή την επιτυχία που έσπασε το κατεστημένο της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής και μίλησε για τις υγιείς δυνάμεις που ακόμα υπάρχουν στην αυτοδιοίκηση και μπορούν να βοηθήσουν και εξήγησε ότι με συμμαχίες κατάφεραν τώρα να ανατρέψουν το κακό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Χατζηθεοδώρου που εξελέγη και στα δύο αυτά όργανα τόνισε ότι και στους 22 δήμους της περιφέρειας τους δυστυχώς έχουν βγει αρνητικά ψηφίσματα ώστε να μην φιλοξενηθούν πρόσφυγες και αυτό δείχνει ότι «έχουμε μια κοινωνία που ακόμα βρίσκεται σε λήθαργο» αν και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι πρόσφυγες ή προέρχονται από πρόσφυγες και αν και εκ των πραγμάτων εκεί είναι μια πολυπολιτισμική κοινωνία καθώς συμβιώνουν τα τελευταία 100 χρόνια με τη μουσουλμανική μειονότητα και στη Ξάνθη και στη Ροδόπη και δεν έχουν κανένα πρόβλημα και αυτό είναι ένας μεγάλος πλούτος.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο