Κάρτα Φίλων του 105.5

Η σελίδα αυτή είναι ακόμα υπό κατασκευή. Μέχρι την ανανέωσή της μπορείτε να βρείτε παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες

10 Ιουνίου 2013 02:25:21

» Κατεβάστε την αφίσα της κάρτας των φίλων 105.5

Γενικές πληροφορίες

Ο «105,5 στο κόκκινο» δημιούργησε την κάρτα φίλων στοχεύοντας στην οικονομική στήριξη του ρ/σ, στην αναβάθμιση του προγράμματός του και στην τεχνολογική του βελτίωση. Ταυτόχρονα όμως προσφέρει στους φίλους του ειδικές παροχές και προνόμια στο χώρο των θεαμάτων, της γαστρονομίας και της διασκέδασης, καθώς και ειδικές εκδηλώσεις που θα διοργανώνονται αποκλειστικά για εκείνους.

Η κάρτα φίλων παρέχει σημαντικές εκπτώσεις από όλο το φάσμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην πόλη, σε εστιατόρια, μουσικές σκηνές, bars και clubs, κινηματογράφους, θέατρα, βιβλιοπωλεία, δισκοπωλεία και γκαλερί.

Ως κάτοχος της κάρτας μπορεί να γίνει δεκτό οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο του σταθμού 2103217777, είτε συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής που είναι αναρτημένη στο www.stokokkino.gr. καταβάλλοντας το ποσό των € 20 για το χρονικό διάστημα ενός έτους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε την κάρτα με αντικαταβολή, η χρέωση είναι με 6 ευρώ επιπλέον για την πληρωμή της εταιρίας κούριερ. Όλα τα ποσά περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Η ημερομηνία έκδοσης της κάρτας θα είναι και η έναρξη ισχύος της κάρτας.

Η ενημέρωση προς τους κατόχους της κάρτας για τυχόν αλλαγές ή για την ύπαρξη ειδικών προσφορών και εκδηλώσεων, θα γίνεται μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα www.stokokkino.gr.

Όροι συμμετοχής

Οι όροι συμμετοχής στο πρόγραμμα της κάρτας φίλων του «105,5 στο κόκκινο» αναφέρονται αναλυτικά και στο www.stokokkino.gr και έχουν συνοπτικά ως εξής:

*Ως κάτοχος της κάρτας μπορεί να γίνει δεκτό οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο του σταθμού 2103217777, είτε συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής που θα είναι αναρτημένη στο www.stokokkino.gr. , καταβάλλοντας το ποσό των € 20 για το χρονικό διάστημα ενός έτους. Όλα τα ποσά είναι με τον ΦΠΑ.

*Η κάρτα θα αποστέλλεται με courier με αντικαταβολή ή θα δίνεται από τον σταθμό ( Σαρρή 19, Ψυρρή – Αθήνα) είτε μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα Visa & Mastercard.

*Σε περίπτωση ανανέωσης της κάρτας μέλους, η LEFT MEDIA Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει τα δικαιώματα συμμετοχής.

*Ο κάτοχος θα απολαμβάνει τα προνόμια-παροχές με την επίδειξη της κάρτας φίλων απαραιτήτως πριν από την έκδοση εισιτηρίου στα ταμεία των επιχειρήσεων θεαμάτων και πριν από την παραγγελία στις επιχειρήσεις γαστρονομίας και διασκέδασης.

*Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δύναται να ζητήσουν την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου που να πιστοποιεί την ταυτοπροσωπία του κατόχου της κάρτας.

*Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική, είναι απολύτως προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Σε περίπτωση απώλειας, το μέλος υποβάλλει νέα αίτηση, καταβάλλει εκ νέου τα δικαιώματα συμμετοχής και εκδίδεται νέα κάρτα.

*Η LEFT MEDIA Α.Ε. έχει οποτεδήποτε το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει ή αντικαταστήσει μέρος των προνομίων με άλλα, καθώς και να τροποποιήσει μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας ή και να διακόψει οποτεδήποτε την παρούσα, καθώς και να καταργήσει το πρόγραμμα με έγκαιρη ενημέρωση των μελών μέσω του ραδιοφώνου και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.stokokkino.gr.

*Η LEFT MEDIA Α.Ε. έχει μεν συνάψει συμβάσεις με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για τυχόν αθέτηση εκπλήρωσης ή πλημμελή εκπλήρωση των υποχρεώσεων των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε πλημμέλεια ή οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν προκληθεί στο μέλος ή σε οποιονδήποτε τρίτο από τις παρεχόμενες εκ των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων υπηρεσίες ή προϊόντα.

*Η υποβολή του αιτήματος απόκτησης ή ανανέωσης και η παραλαβή της κάρτας φίλων, συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο αιτών γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα της κάρτας φίλων του «105,5 στο κόκκινο».