ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Σπ. Δανέλλης: Καλή η συναίνεση στα μείζονα, αλλά στα καθημερινά δεν την βλέπω


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Σπ. Δανέλλης: Καλή η συναίνεση στα μείζονα, αλλά στα καθημερινά δεν την βλέπω

Στην εκλογή Προέδρου, ακόμη και στην εξωτερική πολιτική και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, υπάρχει πλέον μία ωριμότητα, αλλά στα υπόλοιπα ζητήματα δεν βλέπω να έχει ωριμάσει η κουλτούρα της συναίνεσης -με ευθύνη Μητσοτάκη, από τα εργασιακά μέχρι την ανάπτυξη, από την Παιδεία μέχρι οτιδήποτε χαρακτηρίζει και απασχολεί την καθημερινότητά μας, είπε ο Σπ. Δανέλλης της Προοδευτικής Συμμαχίας μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.


«Συναίνεση υπάρχει εκεί που οφείλουμε να την διασφαλίζουμε, σε μείζονα ζητήματα. Υπάρχει πια μία ωριμότητα που μας κάνει να δημιουργούμε προϋποθέσεις συναίνεσης», είπε ο κ. Δανέλλης, όπως στην περίπτωση της ανάδειξης ενός προσώπου με τα χαρακτηριστικά της κας Σακελλαροπούλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Οφείλουμε να διασφαλίσουμε συναίνεση και στο μείζον θέμα σήμερα, την εξωτερική μας πολιτική και πιο συγκεκριμένα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις», συνέχισε, ενώ «και στα υπόλοιπα ζητήματα θα ήταν ευκταίο να διασφαλίζεται μία ευρεία συναίνεση, αλλά δεν την βλέπω και όχι με ευθύνες της αντιπολίτευσης αλλά επειδή η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης ακολουθεί αυτές τις πολιτικές επιλογές, από τις εκλογές και ύστερα ... από τα εργασιακά μέχρι την ανάπτυξη, από την Παιδεία μέχρι οτιδήποτε χαρακτηρίζει και απασχολεί την καθημερινότητά μας».
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο