ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020

Κ. Νοτοπούλου: Ο κόσμος του Τουρισμού κλαίει για τις ακυρώσεις & τις κυβερνητικές γκάφες


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Νοτοπούλου: Ο κόσμος του Τουρισμού κλαίει για τις ακυρώσεις & τις κυβερνητικές γκάφες

Για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα του Τουρισμού πρέπει σήμερα να μείνουμε ζωντανοί, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο η Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος, η οποία τόνισε ότι η σημερινή είναι μια κακή μέρα για τον τουρισμό και κατ’ επέκταση για όλους και αυτό συμβαίνει και εξαιτίας του αλαλούμ για το οποίο ευθύνεται η κυβέρνηση.


Στον Στάθη Σχινά η κα Νοτοπούλου τόνισε ότι δεν σταματούν να μετρούν γκάφες, λάθη, διαχειριστικές ανεπάρκειες ολιγωρίες της κυβέρνησης και ειδικά του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και τελικά πληρώνει τον λογαριασμό ο ελληνικός τουρισμός.

Αυτό που συμβαίνει το αντίθετο από αυτό που θα περίμενε κανείς, είπε, καθώς έχουμε αεροδρόμια που ανοιγοκλείνουν αντίθετα με τις διεθνείς οδηγίες και τουρίστες που εγκλωβίζονται στους συνοριακούς σταθμούς, υγειονομικά πρωτόκολλα που παραμένουν ασαφή και ηλεκτρονικές φόρμες που δεν είναι λειτουργικές.

Η κα Νοτοπούλου τόνισε ότι ο κόσμος του Τουρισμού κλαίει για τις χιλιάδες ακυρώσεις. Ο γερμανικός Τύπος γράφει μην πάτε στην Ελλάδα εξαιτίας του μπάχαλου. Φτάσανε στα σύνορα οι άνθρωποι, όπως τόνισε, και δεν τους είπε πει κανέναν τι χαρτιά έπρεπε να έχουν μαζί τους.

Η βουλευτής εξήγησε μεταξύ άλλων ότι η ανεπάρκεια του κ. Θεοχάρη, που καλείται να χειριστεί τον πυλώνα της εθνικής μας Οικονομίας, είναι αυτή που είναι αλλά και ο πρωθυπουργός αδιαφορεί απόλυτα.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο