Ε. Ιωαννίδου: \"Αποχώρησα καθώς ο Β. Πισσίας δεν ενστερνίζεται τις θέσεις των Οικολόγων Πράσινων\"

Η Ελεάννα Ιωαννίδου, στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων, μιλά για την παραίτησή της απο τις λίστες της Ευρωβουλής. Η συνέντευξη δόθηκε στο Κόκκινο 93,4 και στην εκπομπή "Δύο Λύκοι".

05 Φεβρουαρίου 2014 14:06:38


Τις διαφωνίες της με τον επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων στην Ευρωβουλή Β. Πισσία και τους λόγους που την οδήγησαν στην παραίτηση απο τις λίστες του κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο ανέλυσε η Ελεάννα Ιωαννίδου, μιλώντας στο Κόκκινο 93,4 και στην εκπομπή "Δύο Λύκοι" με τον Λευτέρη Αρβανίτη και τον Θεόφιλο Σιχλετίδη που μεταδίδεται καθημερινά στις 12.00. 

Το στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων έκανε λόγο για ανοίγματα του κ. Πισσία σε διάφορους πολιτικούς χώρους ξένους προς τους Οικολόγους Πράσινους τονίζοντας πως "δεν δίνει το πράσινο στίγμα που έχουμε ανάγκη ενώ ο λόγος του εδράζεται σε εθνο-λαϊκιστικά στερεότυπα". 

Οι πολιτικές κινήσεις του κ. Πισσία και οι φοβικές αντιδράσεις του όπως στο θέμα των ομοφυλοφίλων ή των ναρκωτικών ανέδειξε πως δεν ενστερνίζεται πλήρως τις θέσεις του κόμματος. "Κάτι τέτοιο για μένα είναι κόκκινες γραμμές" δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Ιωαννίδου. 

Ακούστε: