επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, για τις εξελίξεις στην Κύπρο και για την φίμωση της αλήθειας από τα συστημικά ΜΜΕ για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Βοσνία." />

Νέα φάση συνομιλιών για το Κυπριακό αρχίζει την Τρίτη

Μιλάει στο Κόκκινο ο Κώστας Ήσυχος, επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, για τις εξελίξεις στην Κύπρο και για την φίμωση της αλήθειας από τα συστημικά ΜΜΕ για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Βοσνία.

09 Φεβρουαρίου 2014 09:28:30

Οι διαδικασίες που δρομολογούνται πιθανόν να μεταβάλουν την Κύπρο σε ένα «καντονοποιήμενο προτεκτοράτο», χωρίς ισχυρή διζωνική και ομοσπονδιακή δομή και με αδύναμη κεντρική κυβέρνηση, δήλωσε ο Κώστας Ήσυχος.

Νέα φάση συνομιλιών για το Κυπριακό αρχίζει την Τρίτη, με συνάντηση του κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, στη «νεκρή ζώνη» της Λευκωσίας. Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
 
Οι διαδικασίες που δρομολογούνται πιθανόν να μεταβάλουν την Κύπρο σε ένα «καντονοποιήμενο προτεκτοράτο», χωρίς ισχυρή διζωνική και ομοσπονδιακή δομή και με αδύναμη κεντρική κυβέρνηση, δήλωσε ο Κώστας Ήσυχος, μέλος της πολιτικής Γραμματίας του ΣΥΡΙΖΑ και  υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική και άμυνα.

Ακούστε: