ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019

Η μιντιακή δικτατορία δεν επέτρεψε ο κόσμος να μάθει τι είπε ο Πολάκης στη Βουλή


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Η μιντιακή δικτατορία δεν επέτρεψε ο κόσμος να μάθει τι είπε ο Πολάκης στη Βουλή

Για τη μιντιακή δικτατορία που υπάρχει ακόμα καθώς όπως τόνισε «ελάχιστοι άνθρωποι ελέγχουν τα media», η οποία και απέτρεψε τον κόσμο να μάθει τι είπε ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή, μίλησε Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε την ομιλία του πρώην υπουργού συγκλονιστική.


Ο κ. Παπαχριστόπουλος στον Απόστολο Λυκεσά και την Σταυρούλα Πουλημένη επισήμανε ότι αυτά που δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν δημοσιεύτηκαν σε καμιά εφημερίδα σε κανένα κανάλι πλην κάποιων εξαιρέσεων. Ο βουλευτής μίλησε για την κατάντια της Νέας Δημοκρατίας, που «στοιχίζεται πίσω από έναν Πουλή, έναν άνθρωπο ο οποίος μόνο για λόγους σκοπιμότητας ήταν υποψήφιος, γιατί ψήφους δεν μπορούσε να φέρει στον κ. Γεωργιάδη για λόγους σκοπιμότητας, για να μην μιλήσει, πόσο πιο απλά μπορώ να σας το πω. Γι` αυτό ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία».

 

Ο βουλευτής τόνισε ότι δεν είναι μόνο η αποφυλάκιση του Κορκονέα, δεν είναι μόνο η αποφυλάκιση του Φλώρου, το βιβλίο του κ. Λούλη, που ανάγκασε τον πρόεδρο του ΕΟΤ να παραιτηθεί μιλάμε για απίστευτα πράγματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό σημαίνει ότι έχουν ήδη αρχίσει να χάνουν τη ψυχραιμία τους.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος εξήγησε ότι την ανάσα του 32% του ΣΥΡΙΖΑ τη νιώθουν στον σβέρκο τους παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν μίντια που να στηρίζουν την αξιωματική αντιπολίτευση γι` αυτό και δεν αντιδρούν ψύχραιμα στη ΝΔ. Μάλιστα σημείωσε ότι το λιγότερο που είχαν να κάνουν για να φύγουν από αυτή την αθλιότητα ήταν να φύγουν από την αίθουσα της Βουλής πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία που οδήγησε στην άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη.

Ο βουλευτής σημείωσε ότι κάποιοι στο Κίνημα Αλλαγής ντράπηκαν να συμπορευτούν με την απόφαση της Φώφης Γεννηματά και δεν υπερψήφισαν την άρση ασυλίας του πρώην υπουργού.

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο