ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019

Πραξικόπημα όσα κάνει η ΝΔ στην Αυτοδιοίκηση - Ρεβανσισμός η επιδίωξη καθαίρεσης της Θάνου


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Πραξικόπημα όσα κάνει η ΝΔ στην Αυτοδιοίκηση - Ρεβανσισμός η επιδίωξη καθαίρεσης της Θάνου

Για όσα περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο και για την κατάργηση του ασύλου «μια κίνηση καθαρά εντυπωσιασμού» εκ μέρους της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καθώς υπάρχει ήδη νομοθετημένη και επαρκής προστασία των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων μίλησε Στο Κόκκινο ο Χάρης Μαμουλάκης βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο κ. Μαμουλάκης στον Γιώργο Τραπεζιώτη ότι η κατάργηση του ασύλου αφαιρεί από το κύρος του πανεπιστημίου και την εύρυθμη λειτουργία του και πως όλα τα κάνει η Νέα Δημοκρατία για να ικανοποιήσει το κοινό της γι’ αυτό μιλάει για «ασφάλεια» και έχει δημιουργήσει το αφήγημα για το «φαίνεσθαι» και για την επικοινωνία. Στόχος της είναι «να συσπειρώσει ένα αρκετά ακραίο δεξιό κοινό, γύρω από αυτήν την αντίληψη».

Για την Επιτροπή Ανταγωνισμού και όσα γίνονται με στόχο την καθαίρεση της Βασιλικής Θάνου, που είναι πρόεδρος της, ο βουλευτής τόνισε ότι «επιχειρείται το πρώτο πραξικόπημα» και ο λόγος είναι καθαρά ρεβανσιστικός και το δεύτερο είναι στην αυτοδιοίκηση, καθώς εκεί πριν καν εφαρμοστεί ο νόμος βάσει του οποίου έγιναν οι εκλογές η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για κίνδυνο ακυβερνησίας τους δήμους χωρίς να έχει καμιά απόδειξη γι’ αυτό ή να αφήσει το περιθώριο ο νέος νόμος να λειτουργήσει.

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο