ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019

Γ. Αμανατίδης: Χρέος της πόλης να σηκώσει ανάχωμα στον οδοστρωτήρα του κ. Μητσοτάκη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Γ. Αμανατίδης: Χρέος της πόλης να σηκώσει ανάχωμα στον οδοστρωτήρα του κ. Μητσοτάκη

«Ο οδοστρωτήρας ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη και εννοώ τον κ. Μητσοτάκη. Χρέος των πολιτών και των φορέων είναι να σηκωθεί ανάχωμα και αυτά που είπε να μη γίνουν πράξη» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Γ. Αμανατίδης σχετικά με τις χθεσινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τις αρχαιότητες του Μετρό.


Ο Γ. Αμανατίδης μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» επέρριψε ευθύνες για την στάση τους στο θέμα αυτό τόσο στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας όσο και στον δήμαρχο της πόλης. Όπως υπενθύμισε «ο κ. Μητσοτάκης φρόντισε να ρίξει το βάρος στον κ.Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο». «Αν ο κ. Τζιτζικώστας και ο κ. Ζέρβας θέλουν να πάρουν το βάρος του ρόλου του Άννα και του Καϊάφα έτσι ώστε να σταυρωθεί ένα έργο απέναντι στους Θεσσαλονικείς ας το αναλάβουν, θα έχουν όμως το κόστος. Οι Θεσσαλονικείς, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές τους θα το σηκώσουν το επόμενο διάστημα απέναντι σε αυτό που θέλει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης σε σχέση με το μετρό» τόνισε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ακόμη ότι «αυτοί οι οποίοι αγωνίζονται για το «brand name» της Μακεδονίας καταφεύγουν στην καταστροφική επιλογή της απόσπασης αντί της ανάδειξης μέσα στην ίδια την πόλη. Οι ιδεοληπτικές τους εμμονές λειτουργούν εις βάρος της πόλης και η πόλη θα το σταματήσει. Η καταστροφή δεν είναι λύση».
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο