ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Κ. Ζαχαριάδης: Το στρατηγικό λάθος Μητσοτάκη αφήνει άνευ περιεχομένου το σύνθημά του


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Ζαχαριάδης: Το στρατηγικό λάθος Μητσοτάκη αφήνει άνευ περιεχομένου το σύνθημά του

Η Ελλάδα δεν έχει πλέον υποχρέωση να εφαρμόζει μεθοδολογίες αλλά μόνο την επίτευξη στόχων, βρίσκεται εκτός μνημονίων, είναι στρατηγικό λάθος του Κ. Μητσοτάκη για την χώρα η μη διαπραγμάτευση μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων και αφήνει κενό περιεχομένου το «Ανάπτυξη για όλους», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης Στο Κόκκινο και τον Δ. Κουκλουμπέρη.


Όπως είναι πλέον εμφανές μετά και την παρουσία του στην ΔΕθ, «ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει την βούληση να διαπραγματευτεί την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, δεν έχει την βούληση να ακολουθήσει αυτό που βρήκε από την προηγούμενη κυβέρνηση», είπε ο κ. Ζαχαριάδης.

Θύμισε ότι πλέον «η Ελλάδα είναι εκτός μνημονίων, έχει πλέον υποχρέωση για επίτευξη στόχων, όχι εφαρμογή μεθοδολογίας ... το λάθος αυτό είναι στρατηγικό όχι μόνο για την κυβέρνηση αλλά για την χώρα, αποστερεί πολύτιμο δημοσιονομικό χώρο, που θα έδινε δυνατότητες για σημαντικές ελαφρύνσεις και πολιτικές».

Είναι αυτές ακριβώς οι ελαφρύνσεις και πολιτικές «που θα έδιναν περιεχόμενο στο σύνθημα Μητσοτάκη "Ανάπτυξη για όλους", τώρα είναι άνευ περιεχομένου», όπως τόνισε.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο