ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Θ. Δρίτσας: Άρχισαν πάλι να αποκρύπτουν τα προβλήματα στην Παιδεία


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Θ. Δρίτσας: Άρχισαν πάλι να αποκρύπτουν τα προβλήματα στην Παιδεία

Για πρώτη φορά επί ΣΥΡΙΖΑ τα βιβλία και οι εκπαιδευτικοί ήταν στην θέση τους την πρώτη ημέρα λειτουργίας, αλλά σήμερα είδαμε πάλι καταγγελίες και αμήχανες δηλώσεις, είναι τραγικό, παρέλαβαν μία διαμορφωμένη πορεία τουλάχιστον για τα αυτονόητα, είπε ο βουλευτής Θοδωρής Δρίτσας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.


Μέχρι την στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, επί δεκαετίες, οι μαθητές όταν άνοιγαν τα σχολεία δεν έβρισκαν τα βιβλία και τους εκπαιδευτικούς στη θέση τους, ένα εκπαιδευτικό σύστημα έτοιμο να λειτουργήσει όπως θα ήταν το αυτονόητο, είπε ο κ. Δρίτσας, αυτό το κατάφερε μία κυβέρνηση χωρίς προηγούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία.

Αυτό διατηρήθηκε, με επιμέρους προβλήματα, σε όλη την κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ. Και σήμερα είδαμε τις καταγγελίες των εκπαιδευτικών, των γονέων, τις αμήχανες δηλώσεις των εκπροσώπων της κυβέρνησης, να προσπαθούν να αποκρύψουν τα προβλήματα που φαίνεται ότι καταγράφονται... Σε καμία περίπτωση δεν εμφανίζονται να έχουν μία αυτοπεποίθηση, ότι έκαναν καλά την δουλειά τους. Είναι τραγικό, γιατί και εδώ παρέλαβαν διαμορφωμένη πορεία, έστω με προβλήματα, αλλά που τουλάχιστον τα αυτονόητα τα εξασφάλιζε...
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο