ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Τ. Πετρόπουλος: Στη ΝΔ «ό,τι διαστροφικό μπορούν να σκεφτούν το κάνουν»


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Τ. Πετρόπουλος: Στη ΝΔ «ό,τι διαστροφικό μπορούν να σκεφτούν το κάνουν»

Για την αβάσιμη αντιπολιτευτική τακτική και τα ψεύδη της Νέας Δημοκρατίας καθώς και για τα όσα νομοθετεί τώρα ως κυβέρνηση «καθώς ό,τι διαστροφικό μπορούν να σκεφτούν το κάνουν» μίλησε Στο Κόκκινο ο πρώην υφυπουργός Εργασίας και εργατολόγος, Τάσος Πετρόπουλος, ο οποιος αναφέρθηκε και στις συντάξεις χηρείας και πόσο μειώθηκαν επί Λοβέρδου, Κουτρουμάνη και Βρούτση τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε στο 70% (καθώς η νομοθετική ρύθμιση ψηφίστηκε τον Μάιο του 2019) και «δεν πρέπει να ξεχνάμε πως προέκυψαν αυτές οι περικοπές».


Στον Στάθη Σχινά ο κ. Πετρόπουλος εξήγησε ότι η Νέα Δημοκρατία προεκλογικά χαρακτήριζε ανάλγητο τον ΣΥΡΙΖΑ. Θύμισε όμως ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε ένα αποθεματικό 37 δισεκατομμυρίων ευρώ και ότι ακούει η «ΝΔ να δίνει από εδώ, να δίνει από εκεί, να δίνει παραπέρα αλλά να μην δίνει τελικά. Υποσχέσεις είναι όλα αυτά. Υπόσχεται ότι θα δώσει».

Ο κ. Πετρόπουλος χαρακτήρισε «παραμύθια» τα όσα λέγονται περί ελλειμματικού φέτος ΕΦΚΑ. Εξήγησε ότι το ΑΚΑΓΕ (Αμοιβαίο Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών) έχει γίνει γνωστό ότι δημιουργήθηκε για την κάλυψη των αναγκών των γενεών στο μέλλον και πως το νέο ασφαλιστικό σχήμα που επιδιώκει να φτιάξει η ΝΔ στηρίζει και ευνοεί το ιδιωτικό ασφαλιστικό κεφάλαιο και ουσιαστικά καταργεί το δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα, τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση και αυτό είναι τεράστια και σκανδαλώδης πρόβλεψη και συνιστά παράβαση του Συντάγματος. «Δεν επιτρέπεται ούτε λογικά ούτε νομικά να συμβεί κάτι τέτοιο» σημείωσε μεταξύ άλλων οκ. Πετρόπουλος.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο