ΕΡΓΑΣΙΑ | Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

Θ. Τζάκρη: Κανονικότητα το ραντεβού των εργαζομένων με την πλατεία Συντάγματος


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Θ. Τζάκρη: Κανονικότητα το ραντεβού των εργαζομένων με την πλατεία Συντάγματος

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ήδη δείξει στους εργαζόμενους τα... δόντια και τα νύχια της, το ραντεβού τους στην πλατεία Συντάγματος από δω και στο εξής θα είναι μία κανονικότητα, είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη Στο Κόκκινο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.


Αναφερόμενη στην χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση, η κ. Τζάκρη είπε ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε τα δόντια και τα νύχια της στους εργαζόμενους πολύ νωρίς ... την πρεμούρα μέσα στον Αύγουστο να περάσει την "τροπολογία ΣΕΒ" καταργώντας την αιτιολόγηση των απολύσεων ... είδαμε στη συνέχεια τις προθέσεις της να καταλύσει όσα κερδίσαμε με προσπάθειες και πολύ μεγάλο αγώνα, την επαναφορά στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, την αύξηση μισθών ... την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού».

«Θεωρώ ότι το ραντεβού των εργαζόμενων στην πλατεία Συντάγματος θα είναι μία κανονικότητα από δω και στο εξής», όπως εκτίμησε.

Για τον διάλογο που είναι σε εξέλιξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια τον χαρακτήρισε δυναμικό, παρά τα όσα γράφονται και λέγονται περί εσωστρέφειας σε κάποια κατευθυνόμενα ΜΜΕ.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο