ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Σπ. Λάππας: Με κατεβασμένα κεφάλια στη ΝΔ καθώς δεν έχουν στοιχεία για Παπαγγελόπουλο


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Σπ. Λάππας: Με κατεβασμένα κεφάλια στη ΝΔ καθώς δεν έχουν στοιχεία για Παπαγγελόπουλο

Με κατεβασμένα κεφάλια ήταν τα μέλη της κυβέρνησης και οι βουλευτές της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής στη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και αυτό είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς για τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης δεν υπάρχουν στοιχεία. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο για το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS ο Σπύρος Λάππας που είναι βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος.


Στον Στάθη Σχινά ο Σπύρος Λάππας τόνισε ότι η ομίλια του Αλέξη Τσίπρα ήταν μια από τις καλύτερες του.  Στο μυαλό της Νέας Δημοκρατίας και του Μητσοτάκη είναι η θεωρία «περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» και χαρακτήρισε ο βουλευτής τη παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου ως «νομική γελοιότητα».

O βουλευτής θύμισε ότι το έγγραφο του FBI, το οποίο κατέθεσε ο κ. Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή, για το οποίο προσπάθεια να εξαφανιστεί. Το έγγραφο αυτό όπως εξήγησε είναι επιστολή του Ποινικού Τμήματος του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ η οποία απευθύνεται στο ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης το οποίο αναφέρει ότι η NOVARTIS χρηματοδότησε κρατικούς αξιωματούχους και πολιτικούς προϊσταμένους, αναφέρει επτά ονόματα και ονόματα υπουργών Υγείας λέγοντας ότι πληρώνονταν κανονικά από τη φαρμακοβιομηχανία για μακρύ χρονικό διάστημα. Τόσο απλά τόσο καθαρά σημείωσε ο κ. Λάππας.

Αυτό ό,τι και να γίνει δεν εξαφανίζεται, δεν καταπίνεται, δεν κατατρώγεται και αυτό θα τους βαραίνει μέχρι τέλους σημείωσε ο κ. Λάππας και εξήγησε ότι σε Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής είναι σε πλήρες αδιέξοδο σε όλα τα επίπεδα. 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο