ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019

Κ. Αρβανίτης: Η ΝΔ επενδύει στον φόβο και χαμογελάει στις εκδηλώσεις μίσους


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Αρβανίτης: Η ΝΔ επενδύει στον φόβο και χαμογελάει στις εκδηλώσεις μίσους

Για το αντιρατσιστικό μένος, τις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το ότι δεν είναι διαχειρίσιμο το προσφυγικό και για τι μπορούμε να κάνουμε ως αντίδραση - είτε εντός είτε εκτός του ΣΥΡΙΖΑ - για τον ζόφο που μας περιβάλει μίλησε Στο Κόκκινο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης.


Ο κ. Αρβανίτης στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη τόνισε ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν έδωσε καμιά πειστική απάντηση και δεν απάντησε ούτε στα ερωτήματα που του έθεσαν αναφορικά με τον νέο νόμο για το προσφυγικό τον οποίο ψήφισε η κυβέρνηση του χωρίς καμιά διαβούλευση. Μάλιστα δήλωσε ότι η διαβούλευση των πέντε ημερών ήταν... αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο ευρωβουλευτής χαρακτήρισε τον νέο νόμο αντιπροσφυγικό και σημείωσε μεταξύ άλλων πως η Νέα Δημοκρατία επενδύει στον φόβο και χαμογελάει στις εκδηλώσεις μίσους.

Μάλιστα σημείωσε ότι η Παρασκευή Μίχου δήλωσε ότι έχει σοβαρές επιφυλάξεις για το αν ο νέος νόμος της κυβέρνησης θα λύσει, θα βοηθήσει στο Προσφυγικό και αυτό σαν είδηση δεν έπαιξε και η κα Μίχου δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ είναι γενική διευθύντρια του Τμήματος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Κομισιόν, σημείωσε ο Κώστας Αρβανίτης.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο