ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019

Χρ. Ελευθερίου: Ντενεκέδες όσοι φωνασκούν ενάντια στους πρόσφυγες


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Χρ. Ελευθερίου: Ντενεκέδες όσοι φωνασκούν ενάντια στους πρόσφυγες

«Δεν υπάρχει πιθανότητα μια περιοχή που ήταν προσφυγική να μην μπορεί είναι ανεκτική απέναντι σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας τώρα» σημείωσε ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχείο της περιοχής χαρακτηρίζοντας όσους «φωνασκούν» εναντίον των προσφύγων «ντενεκέδες».


Ο ίδιος σημείωσε πως οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, ότι πρέπει να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και στους ανθρώπους των νησιών και «αντί να δημιουργούμε προβλήματα να τα λύνουμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για εγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή των Σερβίων ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η εγκατάσταση. «Ο δήμαρχος δεν θα μπορούσε με τίποτα να αντιδράσει ή να βγάλει τον κόσμο στα κάγκελα γιατί πολύ απλά τα προβλήματα δεν λύνονται με τις φωνές αλλά με το μυαλό».

Όσο για αυτούς που αντιδρούν στην εγκατάσταση προσφύγων σε διάφορες περιοχές φωνασκώντας τους χαρακτήρισε «ντενεκέδες», καθώς όπως είπε «οι ντενεκέδες βαράνε αλλά μέσα δεν έχουν τίποτα, και άρα το μόνο που κάνουν είναι να φωνασκούν».

«Πρέπει να υπάρχουν οι δυνάμεις που σκέφτονται λογικά και αλληλέγγυα, αν υπάρχει αλληλεγγύη δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα».
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο