ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019

Κ. Παπανάτσιου: Η ΝΔ κυβερνά εφαρμόζοντας την πολιτική που χρεοκόπησε τη χώρα


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Παπανάτσιου: Η ΝΔ κυβερνά εφαρμόζοντας την πολιτική που χρεοκόπησε τη χώρα

Για την ελάχιστη μείωση του ΕΝΦΙΑ και τα ψεύδη της ΝΔ για το δημοσιονομικό κενό που ισχυρίζεται ότι άφησαν οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε Στο Κόκκινο η Κατερίνα Παπανάτσιου, η οποία είναι βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρώτρια τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος.


Η κα Παπανάτσιου στον Στάθη Σχινά εξήγησε ότι παρά τη σωρεία ερωτημάτων δεν πήραν καμιά απάντηση και αυτό αποδεικνύει ότι στη ΝΔ δεν έχουν τη διάθεση να αλλάξουν κάτι. Η πολιτική τους είναι πολιτική για τους δικούς τους λίγους και αυτό θα είναι το μέλλον, η επιστροφή στο παρελθόν που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία και δεν υπάρχει καμιά στρατηγική για την ανάπτυξη, εξήγησε η βουλευτής.

Η ΝΔ θα μπορούσε, αν ήθελε, αυτός ο προϋπολογισμός να είναι σημαντικός καθώς ανέλαβαν να κυβερνήσουν όχι με τις ίδιες συνθήκες που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς εκείνοι δεν παρέλαβαν καμένη γη, είχαν γεμάτα ταμεία, αποθεματικό, το κοινωνικό κράτος είχε βάσεις και το χρέος ήταν ρυθμισμένο, είχαν μειωμένη την ανεργία και τα ποσοστά φτώχειας και όλα αυτά είναι επίτευγμα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε η βουλευτής.

Η κα Παπανάτσιου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μείωση του ΕΝΦΙΑ (κατά 200 εκατ. ευρώ) η οποία ουσιαστικά εξανεμίζεται, εξαιτίας της αύξησης των αντικειμενικών αξιών των ακίνητων και τελικά η μείωση από τη ΝΔ θα είναι μόλις 60 εκατομμύρια ευρώ.

Η κα Παπανάτσιου τόνισε ότι εξαιτίας των ισχυρισμών κυβερνητικών στελεχών για δημοσιονομικό κενό περισσότερων από 300 εκατ. ευρώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε εξηγήσεις, στοιχεία και συνάντηση από τον Χρήστο Σταϊκούρα αλλά αυτό το αίτημα του μέχρι τώρα δεν έχει ικανοποιηθεί, σημείωσε η τομεάρχης.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο