ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Ν. Ξυδάκης: Είναι διαφορετικά τα του Καίσαρος και τα του θεού


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ν. Ξυδάκης: Είναι διαφορετικά τα του Καίσαρος και τα του θεού

«Το εντυπωσιακό είναι ποιος την κάνει, από πού έρχεται» αυτή η καμπάνια κατά των αμβλώσεων, «αλλά και ποια είναι η θέση σοβαρών δημόσιων φορέων για ένα θέμα που έχει ρυθμιστεί οριστικά στην ελληνική κοινωνία με τον πιο σοβαρό, επίσημο και αποδεκτό τρόπο», είπε ο Νίκος Ξυδάκης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.


Σημείωσε μάλιστα τα πρωτοσέλιδα που προηγήθηκαν και τις δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη, που «έχει άποψη για κάθε θέμα της ανθρώπινης ζωής ... με αυτή την ειδική ωμότητα, τον κυνισμό ... είναι ένα από τα αρκετά που εμφανίζονται τον τελευταίο καιρό, μαζί με την σπουδή για μαζική κατήχηση της ελληνικής νεολαίας ... ξαφνικά τίθεται θέμα αυτοδιάθεσης του γυναικείου σώματος ... πράγματα που τέθηκαν την δεκαετία του `60 και με πολύ κόπο απέκτησαν μορφή το `70 και το `80, το 2020 πρέπει να τα ξαναδούμε από την αρχή όλα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ξεκαθάρισε σχολιάζοντας αυτούς που είναι πίσω από αυτή την καμπάνια, «δεν είναι δουλειά της Εκκλησίας να ανακατεύεται στο πώς μία εκκοσμικευμένη Δημοκρατία επιλύει τον τρόπο που ζει ... Είναι διαφορετικά τα του Καίσαρος και τα του θεού».
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο