ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Δ. Οικονόμου: Τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και τα εθνικά η μόνη μας οπτική


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

 Δ. Οικονόμου: Τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και τα εθνικά η μόνη μας οπτική

Οι προσδοκίες, που καλλιέργησε προεκλογικά η ΝΔ, για «μαγικό» τρόπο αλλαγής της ζωής των πολιτών προς το καλύτερο διαψεύστηκαν επισήμανε ο Δημήτρης Οικονόμου, αναπληρωτής γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας Στο Κόκκινο ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει αλλάξει η απόφαση τους να μην ετεροπροσδιορίζονται καθώς η μόνη τους οπτική έχει σχέση με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και τα μεγάλα εθνικά προβλήματα.


Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι είναι φανερή η αντιπολιτευτική τακτική του ΚΙΝΑΛ σε σχέση με τον ανύπαρκτο τον παράδεισο που είχε η υποσχεθεί η ΝΔ. «Η πραγματικότητα των προβλημάτων έρχεται και μας χτυπάει την πόρτα» δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ποτέ δεν έχουν κρυφτεί για το που ανήκουν ως παράταξη.

Αναφορικά με τον εκλογικό νόμο και την πρόταση της ΝΔ ο κ. Οικονόμου εξήγησε ότι αυτή αλλοιώνει τη λαϊκή βούληση με το δισθεόρατο μπόνους των 50 εδρών που έρχεται από την πίσω πόρτα και γι’ αυτό και θα την καταψηφίσουν στη Βουλή.

Ο αν. γραμματέας επικοινωνίας μίλησε μεταξύ άλλων και για τις τεράστιες παλινωδίες της Νέας Δημοκρατίας στη διαχείριση του προσφυγικού και εξήγησε πως έχει διπλασιαστείο ο πληθυσμός των ανθρώπων οι οποίοι αυτή τη στιγμή ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο