ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Γ. Λογιάδης: Με φαστ τρακ διαδικασίες η ΝΔ ξεπουλάει το δημόσιο


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Γ. Λογιάδης: Με φαστ τρακ διαδικασίες η ΝΔ ξεπουλάει το δημόσιο

Δεν κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜΕΡΑ 25, Γιώργος Λογιάδης, ο οποίος εξήγησε ότι το κόμμα του είναι αντίθετο με μια σειρά από φαστ τρακ διαδικασίες με τις οποίες νομοθετεί η Νέα Δημοκρατία καθώς και με πολιτικές της για την ανάπτυξη, τη φορολογία, το ξεπούλημα της ΔΕΗ, την εξίσωση πτυχίων πανεπιστημίων και κολεγίων κά.


Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο κ. Λογιάδης εξήγησε ότι από την πολιτική της ΝΔ «δεν βλέπουμε κάτι που να μας ανατάσσει ως Έλληνες». Ο βουλευτής επισήμανε όσο βρισκόμαστε σε μνημόνια υπό την επιτήρηση των δανειστών και των θεσμών δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, θα συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Ο κ. Λογιάδης τόνισε πως η ΝΔ διαψεύδει με την πολιτικής της τις προσδοκίες των πολιτών αλλά το ΜΕΡΑ 25 περίμενε ότι αυτό θα συμβεί.

Για τον εκλογικό νόμο εξήγησε ότι το ΜΕΡΑ 25 στηρίζει ως ένα σημείο τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της απλής αναλογικής και προτείνει απλούστερη απλή αναλογική καθώς είναι κατά των 50 εδρών μπόνους, κατά της αλφαβητικής σειράς και εναντίον του ορίου 3% και προτείνουν σύστημα ανάλογο της Αυστραλίας και της Γερμανίας.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο