ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Στ. Κοντονής: Στην Προανακριτική έχει χαθεί ουσία της υπόθεσης του σκανδάλου της NOVARTIS


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Στ. Κοντονής: Στην Προανακριτική έχει χαθεί ουσία της υπόθεσης του σκανδάλου της NOVARTIS

Για παρερμηνεία των δηλώσεων του αναφορικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής μιλώντας Στο Κόκκινο.


Ο κ. Κοντονής στον Νίκο Σβέρκο εξήγησε πως «έχει χαθεί η ουσία της υπόθεσης», ενώ μεταξύ άλλων καλούνται να καταθέσουν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνά αδικήματα που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και μάρτυρες που δεν έχουν καμιά σχέση με αυτή.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στην κατάθεση της πρώην εισαγγελέα Γεωργίας Τσατάνη, που δεν έχει καμιά σχέση με την υπόθεση NOVARTIS και μάλιστα έχει αμετάκλητη πειθαρχική ποινή που της έχει επιβληθεί και από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου για τον ρόλο της στη συγκάλυψη του σκανδάλου Βγενόπουλου, καθώς αφαίρεσε από την αποκλειστικά αρμόδια Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς τη δικογραφία και τελικά την αρχειοθέτησε.

«Προβληματίζομαι με ορισμένες καταστάσεις» εξήγησε ο κ. Κοντονής και τα χαρακτήρισε «προβληματικά πολύ». 

Ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε και στo πως εκτίθενται οι προστατευόμενοι μάρτυρες οι οποίες καλούνται να καταθέσουν στην επιτροπή και έτσι καταλύεται κάθε είδους προστασία τους.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο