ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020

Θέλουν την αποκάλυψη των μαρτύρων στην υπόθεση NOVARTIS για να τους φοβίσουν


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Θέλουν την αποκάλυψη των μαρτύρων στην υπόθεση NOVARTIS για να τους φοβίσουν

Για τον μοναδικό στόχο και τη βιασύνη των βουλευτών της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την αποκάλυψη της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων, που έχουν καταθέσει για το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS, μίλησε Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος.


Ο κ. Ξανθόπουλος, που μετέχει στην επιτροπή, στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη δήλωσε ότι νιώθει έξω φρενών με όσα κάνει η πλειοψηφία των βουλευτών στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής η οποία διερευνά τυχόν εμπλοκή του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στο σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS.

Εξήγησε πως εκβιάζουν καταστάσεις και πως μεθοδεύτηκε αυτή η απόφαση της Προανακριτικής Επιτροπής και αναφέρθηκε στα αδιανόητα που συνέβησαν χθες και γιατί βιάζονται.

Ο Παπαγγελόπουλος, όπως εξήγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το μέσο, το υπομόχλιο για να μπορέσουν να αναδείξουν την ταυτότητα αυτών των μαρτύρων και να τους εκθέσουν σε πλείστους όσους κινδύνους, ώστε να μην μπορέσουν στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας να υποστηρίξουν τις αρχικές μαρτυρίες τους στην υπόθεση NOVARTIS.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο