ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Σ. Φραγκίσκος: Στη Χίο δεν θα γίνουμε ανθρωποφύλακες – Η ΝΔ κοροϊδεύει τους νησιώτες


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Σ. Φραγκίσκος: Στη Χίο δεν θα γίνουμε ανθρωποφύλακες – Η ΝΔ κοροϊδεύει τους νησιώτες

Για τις αναίτιες επιθέσεις με δακρυγόνα που δέχτηκαν από άνδρες των ΜΑΤ κάτοικοι της Χίου μίλησε Στο Κόκκινο ο Σέργης Φραγκίσκος γραμματέας της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Χίου, ο οποίος επισήμανε ότι οι Χιώτες είδαν ουσιαστικά τα ΜΑΤ να κάνουν απόβαση στο νησί τους και αυτό είναι κάτι που σοκάρει την τοπική κοινωνία, η οποία όλα αυτά τα 24ωρα είναι στο πόδι αντιδρώντας στην κατασκευή κλειστών κέντρων για τον εγκλεισμό προσφύγων.


Ο κ. Φραγκίσκος μιλώντας στον Νίκο Σβέρκο αναφέρθηκε και στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση καθώς έχουν βάλει λουκέτο σήμερα όλα τα καταστήματα και οι υπηρεσίες και οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία του νησιού και η «κυβέρνηση θα τη δει και θα καταλάβει».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στα αθηναϊκά ΜΜΕ, όπως είπε, για τη στάση που κρατούν και αυτό αφορά και τα ιδιωτικά μέσα και την ΕΡΤ «καθώς είναι σαν να μην υπάρχει αυτή είδηση ή σαν να φταίμε εμείς γι’ αυτό το πρόβλημα. Όταν με την αλληλεγγύη μας χρόνια ολόκληρα δεν σταματήσαμε ποτέ κάτι παίζανε δείχνανε» εξήγησε.

«Το χειρότερο από όλα και αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει είναι η στάση αυτής της κυβέρνησης, καθώς η ΝΔ αποκαλεί μικροπολιτικούς τους τοπικούς της άρχοντες τους δικούς της, καθώς και ο δήμαρχος Χίου και περιφερειάρχης εδώ εκλέγονται με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Φραγκίσκος ο οποιος σημείωσε ότι οι πραγματικοί πολιτικάντηδες είναι η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη που θυσιάζει τα νησιά μας για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Μάλιστα επισήμανε ότι στη Χίο προγραμματίζουν να φτιάξουν σε μια έκταση 625 στρεμμάτων σ’ ένα βραχώδες οροπέδιο και σ’ αυτό έχουν μπλέξει και τον Στρατό καθώς η πρώτη μπουλντόζα που μπήκε μέσα ήταν του Στρατού.

Εδώ είμαστε αποφασισμένοι δεν θα κάνουμε πίσω σημείωσε ο κ. Φραγκίσκος και εξήγησε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα βγάλει την αναλγησία της τον νόμο και τάξη της, την κοροϊδία της δεν θα παίξει με τους νησιώτες όπως παίζει με τα Εξάρχεια και κοροϊδεύει τον κόσμο.

Δεν θα γίνουμε σε καμιά περίπτωση ανθρωποφύλακες στον τόπο μας, επισήμανε ο κ. Φραγκίσκος.

 

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο