ΕΡΓΑΣΙΑ | Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

Κ. Μπάρκας: Η κυβέρνηση να μην χάσει ούτε μια θέση εργασίας λόγω κορονοϊού


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Μπάρκας: Η κυβέρνηση να μην χάσει ούτε μια θέση εργασίας λόγω κορονοϊού

Στην ανάγκη η κυβέρνηση να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας του ιδιωτικού τομέα αναφέρθηκε μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 και την εκπομπή Κάτι παίζει στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.


Όπως ανέφερε ο κ. Μπάρκας, «η κυβέρνηση σωστά έλαβε το μέτρο των αδειών, πρέπει όμως να λάβει και μέτρα για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας, και δυστυχώς βλέπουμε να μην τα παίρνει».

«Για να μπορέσουμε να περιορίσουμε το φαινόμενο πρέπει η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει το «μαξιλάρι» των 37 δισεκατομμυρίων που της άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και να τα δώσει στην αγορά για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Εργασίας.

Παράλληλα σημείωσε την ανάγκη «να δοθούν χρήματα στον ΟΑΕΔ ώστε να διευρυνθούν οι όροι που κάποιος παίρνει επίδομα ανεργίας καθώς και να στηριχθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες».

«Η κυβέρνηση να μην χάσει ούτε μια θέση εργασίας λόγω κορονοϊού. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη κατάσταση ως εφαλτήριο απολύσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάρκας.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο